Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KRAJ PRIČE

Dinkić podneo ostavku na mesto predsednika URS!

Autor: Beta | 18.03.2014 - 16:31:00h | Komentara: 1

Mlađan Dinkić podneo je danas ostavku na mesto predsednika Ujedinjenih regiona Srbije (URS), a ostaće u toj stranci, saopštio je danas URS.

Napuštaju ga: Mlađan Dinkić

Mlađan Dinkić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Na današnjoj sednici Predsedništva URS Dinkić je zvanično obavestio članove Predsedništva da preuzima ličnu odgovornost za rezultat stranke na izborima. URS nije prešao cenzus za ulazak u Skupštinu Srbije na vanrednim parlamentarnim izborima 16. marta.

Dinkić je u izbornoj noći odmah posle objavljivanja preliminarnih rezultata izbora najavio da će podneti ostavku na mesto predsednika URS-a.
Predsedništvo URS-a je odlučilo da do izbora novog predsednika radom stranke koordiniraju Veroljub Stevanović, kao zamenik predsednika i Verica Kalanović, kao predsednica Izvršnog odbora. URS će, kako se navodi u saopštenju, nastaviti da se i kao vanparlamentarna stranka zalaže za napuštanje politike stezanja kaiša i štednje na platama i penzijama, a za politiku jačanja podsticaja privredi poljoprivredi i ravnomeran regionalni razvoj. 
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 19.03.2014 00:13h

    Sta god mislili o njemu,pokazalo se da ima obraz i savest...za razliku samosebi dopadljivih predsednika nekih stranaka koji se pokazalo se grcevito drze za -vazduh.Izbori su ih izvalili iz fotelja,kad im partijski drugovi i drugarice dodju do VLASTITE pameti oni sami ce ih izvaliti iz stranaka koje su pretvorili u zaperke/Poljoprivrednici znaju..TO je zapravo korov..koga treba otseci,preorati,zagrnuti,da biljka bolje uspeva.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP