Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

VUČIĆ OKUPLJA TIM

Dinkić, Tadić, Jeremić i Rakić novi savetnici?!

Autor: Naše Novine | 06.05.2014 - 10:16:00h | Komentara: 18

Stari ministri, novi savetnici! Na čelo saveta čije je formiranje nedavno najavio premijer Srbije Aleksandar Vučić mogli bi da se nađu doskorašnji ministri, ali i bivši predsednik države, saznaju Naše novine u SNS-u.

Mlađan Dinkić

Mlađan Dinkić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

U savetima koji bi imali za cilj da olakšaju privredni razvoj i ojačaju međunarodnu poziciju Srbije mogli bi da se nađu Mlađan Dinkić, Boris Tadić, ali i Vuk Jeremić. U SNS navode da se razgovori sa bivšim ministrima tek očekuju, ali da će pored njih na istom polju biti angažovani stručnjaci iz inostranstva.

Tadić ni po koju cenu neće s Dačićem

Boris Tadić | Foto: Oliver Bunić

Posle najave Vučića da će pored ekonomskog saveta i saveta za javnu službu i državne organe biti oformljeni saveti i u drugim oblastima, dobro obavešten izvor Naših novina kaže da su za sada najozbiljniji kandidati za članove i predsednike saveta iz redova bivših ministara.

Vuk Jeremić

Vuk Jeremić | Foto: Emil Čonkić

Naime, razmišlja se da za budućeg savetnika za strane investicije i konsalting bude postavljen bivši predsednik URS Mlađan Dinkić, da za savet za evrointegracije bude zadužen bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić, dok bi na čelu saveta za spoljne poslove i međunarodne odnose po svemu sudeći trebao da bude nekadašnji predsednik Srbije i lider NDS Tadić.

Stručnjak za bezbednost: Miodrag Miki Rakić

Miodrag Miki Rakić | Foto: Nebojša Marković

Novina će biti i formiranje saveta za unutrašnju i spoljnu bezbednost, koja će pod svojim okriljem spojiti vojsku i policiju, a kojim bi, prema izvoru Naših, trebalo da upravlja Miodrag Rakić, bivši sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Srbije.
Poslednji komentari
  • Dragan Stankovic Vreme: 06.05.2014 10:24h

    Znaci sve ustede koje se postignu smanjenjem plata i penzija ce otici za plate i nadoknade clanovima novih Saveta koji su ionako obezbedili sebe i generacije novcem iz drzavnog budzeta u prethodnom periodu!

  • perica Vreme: 06.05.2014 10:35h

    Aaaaa hahahahahahahaahahahaha narodu ostaje samo da se smeje u svojoj bedi. Da li sad uvidjate da SnS nema uopste kadar za neko ozbiljno vodjenje neke ustanove,a kamoli drzave!

  • Biracko Vreme: 06.05.2014 10:41h

    Vucic abolira sve one koje je narod na izborima uklonio. Ako stvarno nema boljeg ekonomistu od Dinkica, kod tolikih profesora svetskog glasa, onda Vucic treba da potpise kapitulaciju. On nema pravo da rehabilituje one koje narod nece. Ne treba se igrati vatrom. Novi izbori cas dodju, bojim se da onda SNS ne predje cenzus. Bolje da ga je ostavio da pravi ajvar u Leskovcu a ne da seta po Emiratima.

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 06.05.2014 10:46h

    Што ће нам избори. Послали смо ове ликове у ропотарницу историје, а сада их повампирују. Па то нигде нема! Неко се спрда са вољом народа. Какви саветници, бре!

  • B54 Vreme: 06.05.2014 10:51h

    Daj, ne blesavite se, opet kupujete vreme, mada samo to i znate, kao i da širite populizam i demagogiju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP