Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OVE GODINE NE ŠETA U ČAST UBIJENOG PREMIJERA

Drašković: Draže su mi lične
šetnje do Đinđićevog groba!

Autor: Tanjug | 09.03.2013 - 13:44:00h | Komentara: 4

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da su mu, od organizovanih šetnji za Zorana Djindjića, mnogo draže lične šetnje tokom kojih je išao do groba ubijenog premijera Srbije.

Vuk Drašković

Vuk Drašković | Foto: Željko Šafar

Sugerišući da neće učestvovati u tradicionalnoj "Šetnji za Zorana" 12. marta, Drašković je novinarima, nakon polaganja cveća na spomenik Knezu Mihailu u znak sećanja na stradale u devetomartovskim demonstracijama, rekao da je već učestvovao u organizovanim šetnjama i da se uverio da je to paradiranje.


"Bez obzira na mnogo toga što nas je politički, naročito na kraju, razdvajalo, Zoran Djindjić je završio od iste ruke, od istih ubica, koji su počinili masakr na Ibarskoj magistrali, koji su toliko puta pokušavali da meni skinu glavu i koji su poskidali glave, desetinama i stotinama nedužnih ljudi u Srbiji protivnicima režima Slobodana Miloševića, a svi oni su uglavnom bili iz SPO-a", rekao je Drašković.

U tradicionalnoj "Šetnji za Zorana" ove godine će prvi put zajednički učestvovati pristalice Demokratske stranke i Liberalno-demokratske partije, koje će, kako je najavljeno, samo logistički organizovati šetnju koja je zamišljena kao nadstranački dogadjaj.

DS, na čijem je čelu Djindjić bio u trenutku kada je ubijen, pozvala je gradjane da se 12. marta, uoči početka šetnje, okupe na Terazijama u 12 časova, gde će im se pridružiti i pristalice LDP-a, koje će se okupiti u 11 sati ispred sedišta stranke u Siminoj ulici.
Poslednji komentari
  • CAR LAZAR Vreme: 09.03.2013 16:06h

    IZDAO SI KOSOVO VUCE BRANKOVICU IZDAO SI DJINDJICA STA JE SLEDECE IZDajico roda svopga

  • Rediks Vreme: 10.03.2013 10:21h

    Boze mili kako to izgleda kad se covek pretvori u "krpu"zarad zeninog mesta u nekom upravnom odboru.Dobar siknjizevnik ali kao covek nesoj a pliticar:Od komunjare preko Slobinog ministra do podrske naprednjacima.Bogu mi nesoj pravi ,ma kakvi fukara.Eh kako bi ti voleo da budes na celu kolone ali vise nikad.Ako sam nekom davao glas to si bio ti nekad!

  • biki Vreme: 10.03.2013 13:35h

    Neces u zajednicke setnje, a nekada si organizovao masovne setnje, pa jos i lupanje u lonce, a eto sad ides sam za svoj gros. Zato preporucujem da poneses jednu serpicu i kasicicu, mozda te neko i primeti i cuje...

  • misho Vreme: 10.03.2013 16:00h

    zašto vuče? pa on te je obožavao.samo živ si mu bio od koristi.možda još više........

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP