Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NACIONALNI PROGRAM

DS izvlači Srbiju programom odvezanih krava

Autor: I. K. | 04.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Demokratska stranka će do kraja februara predstaviti svoj nacionalni program za izlazak iz krize, koji je već u fazi nastanka interno nazvan programom odvezanih krava.

Srbija kao  PKB: Đilas

Srbija kao PKB: Đilas | Foto: Nebojša Marković

To je priznao i lider demokrata Dragan Đilas. Novinarima je otkrio i da je autorka šaljivog radnog naslova upravo poslanica DS-a i njegova bivša supruga Milica Delević.


- DS će krajem februara predstaviti svoj program kao odgovor na krizu. Milica ga je u šali nazvala programom odvezanih krava, ali videćete reč je o vrlo ozbiljnom programu - rekao je Đilas na novogodišnjem koktelu DS-a i izazvao smeh i aplauz prisutnih demokrata, među kojima je bila i prozvana autorka.

Kako su nam objasnili Đilasovi saradnici, interna šala zapravo se odnosi na izjave predsednika DS-a povodom planova koje Beograd ima za PKB. Tako je Đilas nedavno na otvaranju nove farme krava u PKB-u izneo teoriju o odvezanim kravama.

- PKB je jedan od projekata na koji smo mi koji vodimo ovaj grad najponosniji i jedan je od najvećih potencijala naše zemlje. Na starim farmama krave su bile čitav život vezane i davale su manju količinu mleka, dok će na novoj farmi proizvodnja biti znatno povećana - rekao je tada Đilas.
Inače, u fokusu programa DS-a su privreda, poljoprivreda, obrazovanje i energetika kao oblasti u kojima Srbija ima veliki potencijal.
Poslednji komentari
  • milana Vreme: 04.01.2013 09:21h

    daj bože da "odvežete krave" :). ma koliko mi se i vi i drugi dopadali ili ne dopadali, mislim da jedino DS ima intelektualni potencijal i kapacitet za stvaranje i sprovođenje suvislog programa.

  • Ivana Vreme: 04.01.2013 10:28h

    Pa DS definitivno jedina i ima neka rešenja. Ostali samo pričaju, odnodno kritikuju, bez ijednog konkretnog poteza.

  • Milan Vreme: 04.01.2013 11:42h

    Lakse je kritikovati nego uzeti i resavati nagomilane probleme. A DS i Djilas Dragan upravo to rade i zato i imaju rezultate zbog kojih i dobijaju poverenje Beogradjana. Bravo.

  • Mile Vreme: 04.01.2013 12:04h

    Đilas je nakon predhodnih obrada u radionicama katoličkih sekti i konačne obrade od strane Službi bezbednosti Srbije, koje su pod čizmom Vatikana, počev od 1992 godine i učešća u demonstracijama protv Miloševića, ubačen u politiku. Dakle, Đilas je 20 godina u politici i sad ima zadatak da u sadejstvu sa Rakić Miodragom Mikijem evnuhom iz Žitorađa i picoustim Vučićem: 1.) Do kraja januara da darže Miškovića u zatvoru i izazovu pad Vlade i nove izbore 2.) Do proleća promene Ustav Srbije 3.) Do juna da nas razdruže sa Vojvodinom, Repubilka Mačva i Republika Sandžak 4.) Do Milanskog edikta 1700. godišnjice uvođenja hrišćanstva u Rim 06.oktobra 2013 godine da se reši pitanje Srbije. Posle 2013 god. Vatikan neće da zna za Srbiju

  • Marko Vreme: 04.01.2013 13:17h

    Ubeđen sam da će narod veoma brzo da prepozna ko ima realan program izlaska iz krize. Čak i članovi sns su svasni, mada to neće nikad da priznaju, da konkretne akcije preduzima samo DS

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP