Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

REAGOVANJE

DS: Krstićeva ostavka je farsa da se prikrije katastrofalan zakon!

Autor: Beta | 12.07.2014 - 19:12:00h | Komentara: 8

Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je ostavka Lazara Krstića na mesto ministra finansija "najobičnija farsa" koja ima jedini cilj da skrene pažnju javnosti sa činjenice da je Vlada bez javne rasprave i krišom usvojila "katastrofalan" Zakon o radu.

U reagovanju na ostavku ministra Krstića, DS je ocenila da će Predlog zakona o radu, koji je danas usvojen, za posledicu imati otkaz za desetine hiljada ljudi i smanjenje zarada u javnom i privatnom sektoru.
"Sramotno obrazloženje u kom bivši ministar Krstić objašnjava građanima da bi trebalo, u najmanju ruku, da budu zahvalni Aleksandru Vučiću jer je samo zbog dobrote svog srca sprečio da građani prođu još i mnogo gore, bilo bi komično da cenu njihovih igara i nesposobnosti ne plaćaju građani Srbije", navodi se u saopštenju.
DS je ocenila da Srpska napredna stranka priređuje "diletantsko pozorište" već dve godine i zatražila od te stranke da prestane da tera građane da učestvuju u tome.
Poslednji komentari
  • scorpion Vreme: 12.07.2014 19:46h

    Nažalost, prvi put se slažem sa ocenom DS.

  • mrki Vreme: 12.07.2014 20:03h

    he he he A ko vas pita Zasta a sta ste to vi dobro uradili pa smo dosli do ove slave..pa nije ovo od Juce..Pa ja sam radio u velikoj firmi otisla u stecaj Dinara jednog nisam dobio ni otpremnine nicega..Pa nije tad bio Vucic vec Vi DOSOVCI koji ste obecavali Kule i Gradove..

  • CIRINELA Vreme: 12.07.2014 20:12h

    Ovi iz DS su svakim danom u svakom pogledu sve ludji i ludji. Zal za vlascu postaje prava opsesija.

  • Bujan Vreme: 12.07.2014 21:24h

    Ovi što se dva puta glasaju će ne zakopaju narodski rečeno

  • Elena Vreme: 12.07.2014 22:25h

    На жалост, ДС је у праву овог пута! Проблем је у томе што више нико не верује странци која је подједнако одговорна за лоше стање у земљи. СНС-странка лешинара, незналица и спинера. Овим путем, као и раније аферама, оставкама и разноразним смицалицама, саопштењима и поплавама желе да сакрију шта заиста раде! И сада, као и раније у питању су подвале народу који не види даље од Нолетове свадбе, дана 1, 2 и тако редом. Истовремено, нико не обраћа пажњу на ружну главу шиптарских екстремиста која се поново диже у Северној Митровици и Македонији. Само нека се народу сервирају ’’Живкина’’ интернет страница, Крстићева оставка, Вучићева жалопојка...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP