Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

POTVRDILI TODORIĆ I STEFANOVIĆ

DS ne želi u vladu ni pod kakvim uslovima!

Autor: Beta, Tanjug | 31.07.2013 - 13:49:00h | Komentara: 1

Član Predsedništva DS Vladimir Todorić rekao je da ta stranka "ni pod kakvim uslovima" ne bi podržala Vladu Srbije, ako bi SPS izašla iz nje.

Vladimir Todorić

Prekinuti ovu parodiju od Vlade: Vladimir Todorić | Foto: Zoran Lončarević

"Za građane bi bilo najbolje da se prekine ova parodija od vlade, koja godinu dana nije donela nijednu dobru vest, i popunjavala medijski prostor hapšenjem političkih protivnika", rekao je Todorić za agenciju Beta.


On je kazao da rekonstrukcija Vlade Srbije predstavlja pokušaj "dramatizacije" njenog rada i pozvao na raspisivanje vanrednih izbora "što je pre moguće".
"DS ni pod kakvim uslovima ne bi podržala ovu vladu, koja nema nikakav koncept", rekao je Todorić.
Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić predložio je danas da Vlada nastavi da funkcioniše bez Ujedinjenih regiona Srbije i njihovog lidera Mlađana Dinkića.
On je na konferenciji za novinare kazao da bi, ako Srpska napredna stranka ne prihvati njegov predlog, rešenje bilo izlazak na izbore ili formiranje nove koalicije bez SPS, a kao mogućeg partnera SNS pomenuo je Demokratsku stranku.

Stefanović: DS ne bi u novu koaliciju, poslednji Dačićev blef

Prevruće u sakou:  Borko Stefanović

Sve vodi ka prevremenim izborima: Borko Stefanović | Foto: Vesna Lalić

Demokratska stranka ne bi bila deo nikakve nove koalicije ukoliko bi SPS izašla iz vlade, a takva izjava premijera Srbije Ivice Dačića je njegov "poslednji blef" pred prevemene izbore, rekao je šef poslanika DS Borislav Stefanović.


Stefanović je Tanjugu rekao da premijer izjavom da - ukoliko SNS ne pristane na predlog da URS izađe iz vlade prestoje izbori ili nova koalicija sa DS i LDP - hrabri samog sebe i pokušava da izvrši pritisak na Aleksandra Vučića kako bi zadržao Ministarstvo unutrašnjih poslova.


"Ovo je samo pokazivanje mišića Dačića prema Vučiću i u političkom smislu možda njegov poslednji blef pred prevremene izbore. Ova sapunska opera i farsa ne idu na dobrobit građana već samo vode daljoj destabilizaciji Srbije", kazao je Stefanović.


Prema njegovim rečima, sve što se dešava samo vodi prevremenim izborima.

Poslednji komentari
  • Automedont Vreme: 31.07.2013 15:26h

    Na sledecoj krivini ispada izraubovani SPS a upadate vi iz DS. Tatama iz Brisela i Vasingtona je potrebna solidna vecina u parlamentu za (i) formalno priznavanje Kosova od strane Srbije... I da, naravno da cete odusevljeno da odskakucete u koaliciju sa Vucicem, samo kad stigne nalog sa zapada. Na kraju krajeve, zasto i ne bi, kad ionako imate identicnu kvinslinsku politiku?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP