Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAD SU SE SETILI

DS sprema plan
za izlaz iz krize!

Autor: Tanjug | 02.01.2013 - 11:28:00h | Komentara: 14

Demokratska stranka sa novim rukovodstvom i novom politikom sprema plan izlaska Srbije iz krize, sa kojim će upoznati javnost do kraja februara, najavio je danas potpredsednik DS Jovan Marković.

jovan marković

Jovan Marković | Foto: Miloš Cvetković

"Taj plan podrazumeva da ćemo ključne oblasti - obrazovanje, privredu, poljoprivredu i energetiku - staviti u prvi plan i ponuditi rešenja za izlazak iz krize", izjavio je Marković Tanjugu.

Potpredsednik DS i šef užičkih demokrata aktuelnu vladajuću koaliciju ocenjuje kao nestabilnu i prognozira da "neće izdržati do kraja 2013.godine". On je istakao da je Izborna skupština DS lane u novembru bila prelomni trenutak u konsolidaciji stranke, da njena sadašnja pozicija nije jednostavna i nije laka posle izbornog poraza u maju.

"Ipak, posle velikih iskušenja stranka je uvek izlazila jača. Ne želimo ni sada da se okrećemo u prošlost i tražimo izgovore", kazao je Marković.

Pad rejtinga Demokratske stranke Marković objašnjava omalovažavanjem rada ljudi iz te stranke od strane vladajuće koalicije.

"Ali ja ne verujem da ovo stanje može dugo da traje i da ova selektivna pravda može dugo da funkcioniše", zaključuje Marković.

Poslednji komentari
  • radoslav Vreme: 02.01.2013 12:21h

    O tempora,o mores ! Termiti koji su bili paradigma svih vidova pljačkanja Srbije i njenog urnisanja u svim segmentima i koji su bili okosnica tajkuna i veleizdaje,imaju rešenje. Rešenje je prosto,treba vas sve osuditi za veleizdaju.

  • milovan Vreme: 02.01.2013 12:50h

    Bez Borisa nema vam izlaska iz krize.pravog ste čoveka IZDALI a sad, nema vam spasa.sinersal

  • Lala Vreme: 02.01.2013 13:23h

    Bas tako kratko i jasno rano su se setili.

  • sale Vreme: 02.01.2013 13:34h

    12 godina nas pljačkali i zakopavali, sad rešili da nas otkopavaju, kako to da protumačimo? DS-ovcima poručujem, nemojte molim vas više da brinete o meni, ja sam vas precrtala za sva vremena.

  • penzioner Vreme: 02.01.2013 16:05h

    nemojte se mnogo radovati novoj vlasti. Tamo su se rasporedili rodjaci, nedovoljno strucni i obrazovani. Kad prilike dozvole mogu postati i skloni zloupotrebi. Nije DS bas za sve kriv, a DSS i G17?. Ipak smo mi napredovali, nemojmo se praviti ludi. Inace, stvarno je suvisno praviti stranku ima ih previse.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP