Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DS: Zašto Maja Gojković nije u pritvoru?

Autor: | 21.11.2013 - 09:35:00h | Komentara: 4

Pokrajinski odbor Demokratske stranke optužio je danas funkcionerku Srpske napredne stranke i bivšu gradonačelnicu Novog Sada Maju Gojković da je kriva za jednu od najvećih gradskih afera i upitao kako je moguće da ona nije u pritvoru.

Maja  Gojkovič

Maja Gojkovič | Foto: FoNet - Nenad Đorđević

"Afera ATP Vojvodina i štetan ugovor koji je Maja Gojković (kao gradonačelnica) potpisala, do sada su građane Novog Sada koštali preko 400 miliona dinara, uništeni su jedno preduzeće i hiljade radnih mesta. Umesto da se nalazi u pritvori, ona besramno govori o volji građana, poverenju i pravdi", piše u saopštenju DS.
Zbog izjave Maje Gojković da će Ustavni sud Srbije osporiti Statut Vojvodine i da će to biti "važan zamajac za političke promene u pokrajini" DS je ocenila da bivša gradonačelnica pokušava da umeša Ustavni sud Srbije u "prljavu politiku" rušenja legalne i legitimne vlasti u Vojvodini.
"To je pretnja i pritisak na jednu od najznačajnih institucija u Srbiji i nastavak piromanske politike rušenja i uništavanja ove zemlje", ocenila je DS i Maju Gojković nazvala "političkim nomadom".
Maja Gojković je bila gradonačelnica Novog Sada od 2004. do 2008. godine, kao kandidat Srpske radikalne stranke. Posle toga je isključena iz SRS i na lokalnim izborima nastupila je s grupom građana koju je osnovala. Iste godine osnovala je Narodnu partiju, a krajem 2012. godine je tu stranku pripojila SNS.
Poslednji komentari
  • rikica Vreme: 21.11.2013 10:26h

    Koliko je ljudi i njihovih porodica ostalo bez dinara za hleb zbog nje,a ona leti od stranke do stranke koja vise ponudi.Sramota.

  • Toma Vreme: 21.11.2013 10:29h

    Svi na vlasti,bilo da da su bivsi ili sadasnji9 funcioneri,su bezgresni,a ispadada su samo politicki neistomisljenici gresni.Viditeda se vodi hajka protiv neistomisljeniuka,u zemlj ivlada diktatura.Svakoko ne simpatiseovu vlastprotiv njega se podizu optuznice prvo preko novina.

  • dusan Vreme: 21.11.2013 11:13h

    Hapsi je sto pre.

  • DSV Vreme: 22.11.2013 12:07h

    Ko da je hapsi pa ona UVEK STOJI SA LEVE STRANE NESALOMIVOG "ELIOTA NESA" ZVANOG "ALEK"#!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP