Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ROĐENDAN

DSS napunila 23 godine!

Autor: Tanjug | 26.07.2015 - 09:56:00h | Komentara: 1

Demokratska stranka Srbije (DSS) obeležava danas 23 godine postojanja, kao jedina istinska opoziciona stranka u Srbiji, izjavila je predsednica Sanda Rašković Ivić.

DSS

DSS | Foto: dss.rs

Ona je u pisanoj izjavi medijima navela da je DS S celokupnim svojim delovanjem, dok je bila na vlasti i u opoziciji - ranije i danas, dokazala da je dosledni branilac srpskih nacionalnih interesa i pobornik uspostavljanja Srbije kao demokratske i pravne države.

- Njen antiglobalizam, protivljenje ulasku Srbije u EU i NATO, borba za očuvanje teritorijalnog integriteta, ekonomska politika bazirana na razvoju domaće privrede i zalaganje za Srbiju kao socijalno pravedne države, smetaju jednako Vašingtonu, Briselu i srpskim evrofilnim strankama - istakla je ona.
Prema njenim rečima, evrofilne stranke - Srpska napredna stranka i Demokratska stranka, "od Srbije stvaraju vazalnu i kriminalizovanu državu".
- Nije nam prvi put da trpimo udare i pritiske. Nikada oni nisu na duge staze urodili plodom, pa neće ni sada - poručila je Rašković Ivić.

- Danas, kada ponosno obeležavamo 23 godine borbe za Srbiju, obećavamo da će DS S nastaviti da deli sudbinu naroda i beskompromisnu borbu za ostvarenje njegovih interesa, vodjena iskustvom sopstvenih uspeha pri vršenju vlasti, koji su Srbiju od 2004-2008. godine unapredili, ali i svesna grešaka koje je činila - kazala je ona.
Rašković Ivić je zaključila da u stranci znaju i veruju da će Srbija ponovo biti slobodna, ističući da jedino DS S takvom može da je učini.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Nebojsa Vreme: 26.07.2015 13:13h

    Cestitam akuteuelnom rukovodstvu DSS 23 rodjendan i svim ostalim clanovima koji su dosledni politici DSS hvala i onima, koji su napustili stranku pokazali da su optereceni funkcijom privilegijama novcem itd takvi ne zasluzuju da budu clanovi DSS .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP