Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZAHTEV

DSS: Pajtić da podnese ostavku

Autor: Beta | 15.04.2013 - 20:40:00h | Komentara: 1

Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Milovan Milošević izjavio je danas da predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić treba da podnese ostavku i da se raspišu pokrajinski izbori.

Milošević je novinarima u Kruševcu rekao da je u Vojvodini 2003. godine počeo "ekonomsko interesni separatizam odvajanjem javnih preduzeća i to omnibus zakonom".

Demokratska stranka Srbije

Demokratska stranka Srbije

 On je ocenio da je ekonomski separatizam bio uvod za globalni separatizam koji, kako je naveo, duže vreme sprovode Demokratska stranka. a već duže i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 

Milošević je pozdravio odluku Vlade Srbije da ne prihvati predloženo rešenje za Kosovo u Briselu.
"EU se trudi da Srbiju i dalje gura u provaliju stalnim ucenama, ponudili su ništa da bi uzeli sve, da bi uzeli našu teritoriju, dušu naše zemlje. Svakako da je za sada dobar potez da Vlada i pregovarački tim nisu prihvatili to ništa", rekao je Milošević nakon sastanka sa predstavnicima privremenog Gradskog odbora.
Dodao je da pregovore treba ostaviti za neka bolja vremena, što ne znači da ne treba voditi računa o građanima i o odnosima sa zemljama EU.
Milošević, koji je danas imao sastanke sa predstavnicima privremenog Gradskog odbora u Kruševcu i ostalih opštinskih odbora iz Rasinskog okruga, najavio je da će za 35 dana biti održana lokalna Skupština kruševačkog Gradskog odbora, na kojoj će biti izabrano stranačko rukovodstvo u tom gradu.
Rekao je i da je zadovoljan radom lokalne koalicije u Kruševcu, u kojoj DSS učestvuje, te da očekuje da će Kruševac dobiti punu afirmaciju u narednom periodu. 
Poslednji komentari
  • Živa Žežin Vreme: 15.04.2013 22:25h

    Koji luzeri, mili bože! Oni koji nemaju ni 5% podrške u Vojvodini, našli da u Kruševcu traže ostavku legalno izabrane Vlade APV.. A što ne traže i da na palmi rodi mušmula, kad su već tako politički jaki i zanimljivi?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP