Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GLASNO

DSS: Radulović ima pravo da se brani lažima!

Autor: Tanjug | 13.04.2014 - 16:12:00h | Komentara: 4

Demokratstka stranka Srbije (DSS) saopštila je danas da bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović koji se u subotu predao vlastima, "ima pravo da se brani lažima".

Za sada svedoči sa sigurnog: Slobodan Radulović

Za sada svedoči sa sigurnog: Slobodan Radulović | Foto: Goran Srdanov

"Uzeo je sebi pravo i da pobegne iz zemlje i da se krije, trošeći teško stečeni novac, pa da se posle osam godina preda, po dogovoru čiji će se karakter ubrzo otkriti. Ima pravo i da bude ljut zbog toga što mu je ostalo samo pravo da laže, a sudskom presudom 'oduzeto pravo' da krade", stoji u saopštenju D S S.
D S S konstatuje da advokat Radulovića, Marko Kljajević ima pravo da iznosi neistine, "čineći sve za dobrobit svog klijenta", jer će time "biti stavljena tačka na makar jednu kriminalnu aferu u Srbiji i na sve pokušaje kriminalizacije D S S-a".
Advokat Kljajević rekao je juče za televiziju "Pink" da je Radulović "žrtva montiranog procesa" zbog privatizacije "C marketa" u koju su bili umešan biznismeni Miroslav Mišković i Milan Beko, kao i vlada Vojislava Koštunice, tadašnjeg lidera D S S.
Slobodan Radulović juče je uhapšen po dolasku u Beograd, nakon osam godina bekstva, i pritvoren je u zatvorskoj bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja.
Radulović je prošle godine, u odsustvu, osudjen pred Specijalnim sudom zbog zloupotrebe pri prodaji maloprodajnog lanca C-marketa.
Poslednji komentari
  • POP Vreme: 13.04.2014 17:56h

    Krajnje je vreme da ovi iz DSS i G 17 konačno odgovaraju a ne da celo vreme izigravaju nevinašca i prodaju narodu maglu! Jedva čekam početak suđenja !

  • radnik Vreme: 13.04.2014 20:07h

    a bubalo posten ...kao i projektomontaza beograd ... zasto niko neistrazuje kako od prihoda za 10 godina u iznosu od 200 MILIONA EVRA sada u reorganizaciji sa minusom od 30-40 MILIONA EVRA..... ima politicara koliko oces koji su defilovali i sudija i stecajnih upravnika i ministara pa cak i poneki guverner bivsi je sedeo u upravnom odboru

  • zoran Vreme: 14.04.2014 01:08h

    U svakom žitu ima kukolja. Pa i kod ovih iz DSS. Samo za razliku od njih u drugim strankama se u kukolju nađe i poneko zrno žita!

  • rade Vreme: 14.04.2014 18:04h

    Isti Ekrem

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP