Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ČEDOMIR JOVANOVIĆ TVRDI

Dužnost nam je da isporučimo Šešelja

Autor: | 31.03.2015 - 14:15:00h | Komentara: 8

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da očekuje da će se vlast u Srbiji ponašati odgovorno i poštovati zakon, koji joj nalaže da se lider radikala Vojislav Šešelj vrati u Hag.

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović

"Srbija mora da napravi odlučni iskorak iz politike devedesetih, politike sukoba i zločina", kaže Jovanović u pisanoj izjavi za medije.
Lider LDP očekuje onu odgovornost države koju nije pokazala po Šešeljevom dolasku iz Haga, istakavši da je Šešelj samo paradigma stanja u kojem se zemlja nalazi.

"Poslednje što je ovako oronuloj, umornoj i depresivnoj Srbiji potrebno su novi međusobni sukobi ili nova svađa sa svetom. Truli kompromisi i povlačenje pred poslovima koji su trebali da se urade, doveli su do toga da je Srbija danas najnesrećnija zemlja u Evropi sa najvećim siromaštvom", smatra Jovanović.

On je podsetio one koji se žale da Hag nije fer, da u politici i životu ništa nije fer.
"Ni Ovčara, ni Srebrenica, ni Oluja, ni zlo na Kosovu, ni sve ono što nam je svima Šešelj radio dok su svi oni bili zajedno, pa ni sve kroz šta svi sada moramo da prodjemo", istakao je Jovanović.
Jovanović zaključuje da Srbija neće biti normalna zemlja bez procesuiranja onih koji su bili politički kišobran ubicama Zorana Djindjića, suočavanja sa zločinima, potpune istine o našoj, ne tako davnoj prošlosti, bez osude i prekida sulude politike devedesetih koja je Srbiju skoro potpuno uništila.
"Politike koja i danas glodje ostatke, vrebajući priliku da dokrajči Srbiju", zaključio je predsednik LDP.
Poslednji komentari
  • darko Vreme: 31.03.2015 15:05h

    Idi pa ga uhvati...

  • ESMA Vreme: 31.03.2015 15:31h

    I pored naknadnog prihvatanja Cedovih politickih stavova koji su u opstem rasulu delovali najprogresivnije a i dramaturgija ucinila svoje u u verbalnoj uverljivosti ,treba da postedi gradjane Srbije ukradenih floskula o zivotu koji sudbinski nije fer ,jer svako je osetio na svojoj kozi dvostruke arsine tokom turbulentnih perioda srpskog zivotarenja.PREMA TOME TREBA INSISTIRATI NA OPRAVDANIM RAZLOZIMA ZA ZAHTEVANJE VRACANJA U HAG COVEKA KOME SE NIJE PROMENILO ZDRAVSTVENO STANJE OD TRENUTKA KADA JE U HAGU DONESENA ODLUKA O VANREDNOM PUSTANJU USLOVLJENU ZDRAVSTVENIM STANJEM KOJE NALAZE HUMANIJE USLOVE I POLITICKIH NEISTOMISLJENIKA.I NEMA PRAVO DA NIKO POISTOVECUJE SESELJA SA SRBIJOM KOJA HOCE DA STANE NA PUT BESMISLENIM KONFRONTACIJAMA SA SVETOM CIJE IDEJE NE DELIMO UVEK.

  • mile Vreme: 31.03.2015 15:39h

    ovaj se opet naduvao dokle sine

  • Dragan Pavlićević Vreme: 31.03.2015 16:01h

    Zar od ovoliko poštenih političara vi intervjuišete jednog Čedu,personifikaciju svega ružnog i nepoštenog u ovoj zemlji.Aman,bre,redakcijo!Ovakvim pisanjem doćićete u situaciju da će vas ljudi sve manje kupovati.Koga još interesuje Čeda i ono što on ima da kaže?

  • Vujadin Vreme: 31.03.2015 16:10h

    Duznost nam je, takodje, da u zatvor strpamo kriminalce kao sto su ovaj gore na slici, njegova supruga, saradnici...itd. Da ima pravde u Srbiji, ovaj bi ostatak zivota proveo iza resetaka. Na zalost, umesto da glumi neciju devojku u zatvoru, on se sepuri na slobodi. Bedna Srbijo!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP