Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OŠTRO

Dveri: Ovo nije rezolucija o KiM,
već o daljem ponižavanju Srbije

Autor: Fonet | 13.01.2013 - 17:21:00h | Komentara: 5

Pokret Dveri ocenio je da je usvajanjem Rezolucije, Skupština izglasala dobrosusedske odnose sa Kosovom i pokazala da država Srbija praktično kreće putem definitivnog odustajanja od južne pokrajine.

"Ovde nije u pitanju nikakva rezolucija o Kosovu i Metohiji, već rezolucija o daljem ponižavanju Srbije i ulasku u Evropsku uniju po svaku nacionalnu cenu. To je na prvom mestu dalja predaja Kosova i Metohije, a zatim slede i drugi uslovi i ucene iz EU", istaknuto je u saopštenju Dveri.

Dveri

Dveri | Foto: Medija centar

Ta desničarska organizacije smatra da se nije reč o skupštinskoj, već o "rezoluciji stare i nove vlasti koje će ostati zabeležene u istoriji srpskog naroda kao vlade kontinuiteta po pitanju predaje Kosova i Metohije".
"Tako se pokazalo da je smena vlasti na predsedničkim i parlamentarnim izborima bila samo maska za nastavak iste Tadićeve politike", ocenjuju Dveri, naglašavajući da je posebno bolno odustajanje Tomislava Nikolića od sopstvene platforme i njenih najvažnijih delova.
Poslednji komentari
  • srboljub Vreme: 14.01.2013 09:03h

    Apelujem da se Dveri pridruze DSS i zajedno sa ostalim patriotskim udruzenjima i dijasporom naprave veliki rezultat.Jer mi je izdajnika stvarno dosta .

  • Rade Vreme: 14.01.2013 10:01h

    Uvek se zaprepastim kad vidim ove face. Verovatno ih ni tata, ni mama nisu voleli kad su bili mali, a u skoli su ih zadirkivali i tukli.

  • Veljko Vreme: 15.01.2013 16:31h

    Zasto ste stavili sliku Trece Srbije a prenosite izjavu Dveri Srpskih?! To su dva razlicita pokreta ti iz Trece Srbije imaju jedino proslost u Dverima a onda su izbaceni jer su u Novom Sadu zarad direktorskih mesta tajno pregovarali... zato promenite sliku...!

  • Vonko Vreme: 15.01.2013 17:23h

    Раде, драго ми је што то мислиш јер ове фаце уопште нису Двери. А ти си вероватно од оних што су задиркивали другу децу у школи а сада су љути на свет што су та деца завршила факултете и постала неко и нешто. Сад можеш да их задиркујеш само на форумима.

  • Srbin iz Vojvodine Vreme: 07.04.2013 12:43h

    Hoce li neko ovim klerofasistima stati na put ili ce vlast precutno podrzati zavodjenje diktature sovinista,klera i nasih Talibana.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP