Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RIJALITI SRBIJA

Farmer u Skupštinu došao na tračericu!

Autor: Ekipa Alo! | 10.10.2013 - 22:00:00h | Komentara: 0

Kao da nije dovoljno što politički život u Srbiji sve više liči na rijaliti program, narodni poslanik Marijan Rističević juče je od Skupštine Srbije napravio svojevrsnu “Farmu”!

Predsednik Narodne seljačke stranke ugostio je juče u najvišem zakonodavnom telu svog kolegu sa imanja u Lisoviću Baneta Jankovića na svojevrsnoj drugarskoj trač partijici.

Marijan Rističević,  poslanik SNS

Marijan Rističević ugostio Baneta! | Foto: Aleksandar Levajković

U danu u kom su poslanici u Skupštini raspravljali o izmenama Zakona o visokom obrazovanju, Rističević je pauzi u restoranu divanio sa drugarom sa farme, a pridružio im se u jednom trenutku i poslanik SNS-a Marko Atlagić. Najpoznatiji seljak u Skupštini kaže da se s Jankovićem video zbog zabrinutosti za njegovo zdravstveno stanje.

Vodi devojku na tenis: Bane Janković

Od svih farmera družim se samo s Marijanom: Bane| Foto: D. Milenković


- Jeste, bio sam na ručku s Banetom, a Kaća nije bila. Ne zato što ne volim žene, već bi to bio predmet raznih spekulacija da se s njima družim, a to mi ne treba. S mojim drugarom sam se video jer sam čuo da je bio bolestan, pa da vidim da li je dobro. I da znate da je oslabio, a najgore je što lekari još ne znaju uzrok svemu - naveo je Rističević. Zadovoljan prijemom bio je i Bane.
- Od svih farmera jedino se družim s Marijanom. Sastali smo se u restoranu Skupštine, gde smo ručali i pričali. Ništa specijalno, to je bilo prijateljsko ćaskanje - potvrdio nam je Bane. Kako je skupštinski restoran čuven po izuzetno niskim cenama, pitali smo farmera da nam prokomentariše skupštinski cenovnik, a on nam je odgovorio da se „isprsio domaćin“ Rističević.

Od prostitutki do Miladina
Proteklih nekoliko godina kroz Skupštinu Srbije prodefilovala je više nego zanimljiva galerija likova. U januaru 2009. gost SRS-a bio je Miladin Kovačević, koji se proslavio time što je u SAD krvnički pretukao američkog studenta Brajana Štajnhauera. Policija je u aprilu 2010. godine na vratima Skupštine uhapsila prostitutku Suzanu P., koja je obezbeđenju rekla da ide u posetu kod narodnog poslanika Sulejmana Spaha. Skupštinu je u prošlom sazivu posećivao i vođa ultradesničarskog pokreta “Obraz” Mladen Obradović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP