Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LDP UŠAO U GRADSKU VLAST

Fotelja za Čedinu direktorku

Autor: I. Kljajić | 11.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Liberalno-demokratska partija odbacila je mogućnost da će popuniti Privremeno veće Beograda posle ostavke Tatjane Pašić iz Demokratske stranke.

Dušica  Anđelković

Dušica Anđelković

Ipak, bez obzira na ovakve poruke, LDP je diskretno već ušao u gradsku vlast, jer je direktorka ove stranke Dušica Anđelković upravo imenovana za zamenika direktora Agencije za investicije i stanovanje!


Gradski menadžer LDP-a Mladen Bašić tvrdi da pomenuto imenovanje direktorke te stranke ne znači ulazak LDP-a u beogradsku vlast, jer je, kako objašnjava, ona već radila u gradskim strukturama i stiže sa pozicije savetnika direktora “Beograd-puta”.

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- LDP nije promenio svoj stav i nećemo učestvovati u radu Privremenog veća. Ovo što se sada dešava je potvrda ispravnosti našeg stava, kada je situaciju u Beogadu svojim sebičnim ponašanjem kontaminirao DS... Mislim da se radi o tome da SNS ne želi više da sarađuje sa DS-om - izjavio je Bašić.

S druge strane, demokrate su optužile novu vlast da je izvršila nezakonite smene, a ostali članovi Privremenog veća tvrde da je sve prošlo po zakonu.
Svemu ovome je prethodila “seča” u gradskoj upravi i javnim preduzećima u kojoj je smenjeno i odmah zamenjeno osam sekretara, devet direktora i desetak drugih rukovodilaca u Beogradu.
Čak je u novoj raspodeli nađena fotelja i za demokratu Dragana Grujića, koji se smestio na čelo Sekretarijata za poslove legalizacije! On je objasnio da ovo imenovanje nema veze sa njegovim članstvom u DS-u, već sa njegovom stručnošću.

Na kritike DS-a da smene u pojedinim javnim preduzećima nisu bile neodložni posao, kao što je urađeno u “Bitefu”, član Privremenog veća Nebojša Čović je odgovorio da preduzeća ne mogu da funkcionišu sama i da je zbog toga imenovanje bilo hitan i neodložan posao.
Poslednji komentari
  • naprednjacki Vreme: 13.12.2013 00:27h

    Armija simpatizera i clanova SNS posao ne moze dobiti,ali zato za LDP ima mesta.Bravo gospodo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP