Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KOŠTUNICA:

Građani biraju ili EU ili Srbija!

Autor: Ekipa Alo! | 10.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Demokratska stranka Srbije počela je juče kampanju za republičke i beogradske izbore predstavljanjem plana ekonomskog razvoja Srbije u narednih pet godina.

DSS je za političku neutralnost: Koštunica

DSS je za političku neutralnost: Koštunica | Foto: N. Đorđević

Pred više od 1.000 simpatizera u punoj sali „Belekspo centra“ u Beogradu, predsednik DSS-a Vojislav Koštunica kazao je da se ta stranka zalaže za političku neutralnost, preispitavanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima i za otvaranje kancelarije za saradnju sa Rusijom.


- Građani će 16. marta moći da biraju između integracija u EU ili interesa Srbije - poručio je lider DSS-a.

Koštunica je rekao da je ova vlast uništila sve institucije na Kosovu i Metohiji i da se nastavlja „rasparčavanje državne celine Srbije“, kao i da se izvrgavaju ruglu tradicionalne i moralne vrednosti.
Poslednji komentari
  • milos Vreme: 10.02.2014 08:15h

    Narod ove zemlje treba da otvori oci I ukljuci mozak kako bi shvatio da je jedino ispravna politika neutralnost zemlje. Kako je moguce da se preko noci okrene svest sadasnjih lidera na vlasti I jure ka eu po svaku cenu, pogledajte primer kako zive nase komsije bugari I rumuni netreba lagati narod da cemo dobiti nesto bezplatno eu cve to dobro naplacuje. Prvo sto ce uciniti je da nam unisti ovo malo privrede sto je ostalo, nametnuce nam njihova pravila koja ce sa ovakvom privredom kao nasom brzo doci do potpunog kraha. Kosovo malo po malo mora biti priznato jer je to uslov svih uslova, a potom ulazak u nato. Sve to vodi ka jednom rasturanju zemlje I potpuno stavljanje rusije izvan okvira prijateljske zemlje. Nasim liderima koji su za eu potpuno su isprali mozak I evo vec nam ministar odbrane I premijer uce lekcije u americi sta I'm valja dalje ciniti. Istorija ce I'm suditi ako to narod ne ucini malo ranije.

  • srboljub Vreme: 10.02.2014 08:21h

    Za vreme vladavine dotičnog gospodina hiljade hektara plonih vojvođanskih oranica prodato je strancima i raznoraznim tajkunima. Pardon, ja se izvinjavam, pošto sam zaboravio da se radi o lideru koji nikad nije obavešten šta se događa u državi kojom on vlada.

  • Bata Niš Vreme: 10.02.2014 08:46h

    Prema Koštunici, za šta treba da se ''opredele'' građani :na jednom tasu su 300 miliona građana Evropske unije a na drugom prepametni Koštunica.Svakom pametnom izbor je ne može biti lakši.

  • Jovica Vreme: 10.02.2014 12:08h

    Svi realni gradjani ,roditelji,radnici,patriote i ostali ce uvek prihvatiti ovaj stav DSS i reci NE za EU.

  • Žijo Vreme: 11.02.2014 01:05h

    Koštunica, je na žalost promašio sa politikom ,umesto da je petog oktobra zbacio bivšu vlast i reformisao bezbednost policiju i pravosuđe, on se opredelio za prelaznu vlast i legalizaciju bivših institucija i sa kojim apsurdom još se suočava srpsko društvo u Srbiji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP