Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZAHTEV

Gradski odbor SNS u Novom Sadu: Isključiti Cvijana iz stranke!

Autor: FoNet | 09.12.2013 - 20:20:00h | Komentara: 11

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zahteva od stranačkih organa hitno isključenje Vladimira Cvijana iz stranke.

Dobio samo ukor: Vladimir Cvijan

Vladimir Cvijan | Foto: A. Isaković

U saopštenju Gradskog odbora navodi se da pozitivna osobina stranke da bude otvorena, spremna da sasluša drugačije ideje i primi u svoje redove i ljude koji su bili u drugim strankama, očigledno može da dovede do toga da određeni tajkuni ubace svolje ljude, kako bi ostvarivali određeni uticaj.


Srećom po SNS, a i po našu državu, stoji u saopštenju, na primeru Cvijana se vidi da su oni brzo prepoznati i to je razlog zbog kojeg GO SNS Novi Sad insistira da se po skraćenom postupku stranka očisti od takvih članova.

Najavom da će se kandidovati za predsednika SNS, predstavljajući sebe kao nekoga ko je toliko bitan u stranci, ovlašćujući sebe da tumači izvorne stranačke
principe, Cvijan vređa svakog iskrenog i odanog člana Srpske napredne stranke, saopštio je GO SNS u Novom Sadu, koji je pružio punu podršku predsedniku stranke da nastavi državni posao koji je započeo.
Poslednji komentari
  • malenijerry Vreme: 09.12.2013 20:47h

    Odakle odjednom Cvijan da se kandiduje za predsednika stranke? To se kandiduje otprilike kome padne napamet..ali jedino to i moze..samo ce osramotiti sebe..pa ko njemu da ukaze poverenje da moze bilo sta da uradi..nema sanse, samo moze da sazna koliko je ustvari neomoljen.

  • strumpfic Vreme: 09.12.2013 20:55h

    SNS je izasla svima u susret , pruzila sansu da u njihovim redovima budu ljudi koji su pripadali cak drugim strankama..stranka koja je spremna da sasluša drugačije ideje.. dovelo je do toga da je imala spijune, da određeni tajkuni ubace svolje ljude, kako bi ostvarivali određeni uticaj...sramota..sve ih treba precistiti.

  • PREDRAG Vreme: 09.12.2013 22:19h

    Znaci ko se god kandiduje za protivkandidata Vucicu, treba ga iskljuciti. Demokratski nema sta. Vucic je mozda zaboravio da se u SRS Seselj birao svake 4 godine, tajnim glasanjem sa vise kandidata.

  • hahahha Vreme: 10.12.2013 00:53h

    PODRSKA VUCICU,CVIJANA IZBACITI IZ STRANKE..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Kole Vreme: 10.12.2013 06:59h

    Koliko para , toliko glasova. Svako ima ŠANSU AKO IMA DOBROG TAJKUNA. SVE JE U REDU, SAMO SU NEKI TEK SADA VIDELI U BAČENOG DRUGA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP