Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DOGOVORIO SE SA VUČIĆEM

Guzenbauer će biti savetnik Vlade Srbije!

Autor: Fonet | 04.09.2013 - 22:06:00h | Komentara: 1

Bivši austrijski kancelar Alfred Guzenbauer i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić postigli su dogovor u vezi s konsultantskim i savetodavnim uslugama koje će Guzenbauer pružati srpskoj vladi, objavo je Danas, pozivajući se na izvore u državnom vrhu.

Alfred Guzenbauer

Alfred Guzenbauer | Foto: Wikimedia Commons

Prema sporazumu, Guzenbauer će pružati stručne savete u cilju ubrzanja reformi u Srbiji, što je jedan od zahteva u procesu pristupnih pregovora sa EU.
On će takođe savetovati Vučića o tome kako najbolje u inostranstvu predstaviti dostignuća srpske vlade i kako dobiti podršku zemalja članica EU za pristupanje Srbije.
Izvori Danasa navode da je Guzenbauer izrazio zahvalnost Vučiću i narodu Srbije na zatraženoj pomoći i obećao da će pružiti podršku Srbiji da ponovo postane vodeća ekonomska i čpolitička snaga u ovom delu Evrope.
Poslednji komentari
  • Guzonjin sin Vreme: 05.09.2013 07:39h

    Alfred Guzenbauer, nekadašnji kancelar Austrije, svim snagama se zalagao za nezavisnost Kosova. Austrijska štampa ga je optužila za aferu odavanja podataka o opozicionarima Kazahstana, aktuelnom režimu u Kazahstanu, čiji je Guzenbauer savetnik. Klasičan politikant kao Vučić, nikada nije radio u privredi, najurili su ga iz njegove stranke i smenili sa mesta kancelara, sve što je u predizbornoj kampanji obećavao, kada je došao na vlast je slagao, kao i Vučić, bio je u upravnom odboru Alpine, koja je imala poslove u Srbiji i koja je bankrotira, ostavivši dug od skoro pet miliona evra. Taj guzonja da nas izvede iz bankrota? On i Aca? Svašta! Guzonja je bruka austrijske politike i niko ga ne smatra ozbiljnim političarem.Sada je pozvan da nas usreći svojim prevarama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP