Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

POSETA

Hilari Klinton
stiže u Srbiju!

Autor: Fonet | 20.10.2012 - 13:11:00h | Komentara: 8

Da bi se Beograd i Priština još viđe ohrabrili za politički dijalog, dogovoreno je da Srbiju 30.oktobra poseti državna sekretarka SAD Hilari Klinton, a pet dana pre nje dolazi i britanski šef diplomatije Vilijem Hejg!

Dolazi da pomogne dijalog - Hilari Klinton

Dolazi da pomogne dijalog - Hilari Klinton | Foto: Reuters

Jedan od dogovora Ivice Dačića i Hašima Tačija na briselskom sastanku bio je, prema pisanju "Blica", i da se uvede "vruća linija" za hitne slučajeve između kabineta dva premijera, koju će održavati njihovi najbliži saradnici.
Ova linija je otvorena kako bi se brzo reagovalo u slučaju
eventualnih incidenata.
Poslednji komentari
  • kosovka Vreme: 20.10.2012 16:41h

    o supruzi bila klintona je rec ? onog klintona ciji spomenik se onako drcno , mocno , silovito uzdize pristinom-prosto svojom gordoscu i silinom dere oblake...impozantan prizor ! mogu misliti kako se doticna oseca mocnom i uspesnom suprugom takvog velikana kome su zahvalni siptari podigli za zivota spomenik impozantne velicine i simbolike! sta li nama, malim zamorcicima, srbima sa kosova ( o nasoj kozi se radi -zar ne ? ) donosi? mora da su joj paketi spram uzajamne ljubavi odgovarajuci...o skriljcima, elektrani, rudnim i ostalim resursima nekom drugom zgodom ( kad bude reci o podeli plena i knkretnoj realizaciji istih...)

  • srbFIN Vreme: 20.10.2012 22:45h

    sto bi rekla moja baba " Sto ce mi " ! ! !

  • novica952 Vreme: 21.10.2012 10:22h

    To što ova gospođa posle izbora u SAD-a neće biti više državna sekretarka baš i ne brine ovu državu i sekiramo se kao za " lanjski sneg " , možda jedan ucenjivač manje. Više treba da nas brine kakve će stavove doneti našim političarima oko početka pregovora sa prištinom obzirom da je podržala njihovu rezuluciju o početku pregovora sa Srbijom.Njena poseta neće u odnosu na nas biti samo protokolarna već verovatno sa papirima koji treba da usmere buduće razgovore.A i ovaj enlez Hejg toliko ga nije bilo a sada eto kod nas da nas ukori verovatno zbog fudbalskih incidenata i da nam ukaze kuda pregovori treba da idu.

  • petar Vreme: 21.10.2012 15:35h

    Gospodjo Hilari, ako vise necete biti na vaznim funkcijama u SAD, za kraj uradite nesto casno. Kazite svetu samo istinu o Srbiji. Pomognite Srbiji. Uci cete u istoriju kao jedna hrabra, postena, dostojanstvena Amerikanka. A kasnije, verujte, mesto vam je obezbedjeno u Raju... a ne u paklu sa onim vasim nevernikom...

  • gago Vreme: 21.10.2012 18:01h

    Dolazi na mesto zlocina umesto njenog muza.Pokazite joj grob male Milice!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP