Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NO HOMO

Ivo i Zoran: Nismo
bili s Tomom!

Autor: | 28.12.2012 - 15:40:00h | Komentara: 5

U kabinetu hrvatskog premijera danas su demantovali izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića o njegovom susretu i razgovoru sa Zoranom Milanovićem u Rio de Žanejru, prenela je agencija Hina.

Milanović i Josipović

Beže od Tome: Milanović i Josipović

"Premijer Milanović uopšte nije posetio Rio de Žanejro", rečeno je agenciji Hina u Vladi Hrvatske.

Nikolić je u intervjuu agenciji Beta, govoreći o odnosima sa susedima, reako da je predsednika Hrvatske Ivu Josipovića sreo u Londonu na prijemu kod kraljice i da su razgovarali oko sat, dok se sa premijerom Hrvatske sreo u Rio de Žanejru i da su razgovarali oko pola sata.

Vlada je dala rezultate - Tomislav Nikolić

Bravo, dečki: Tomislav Nikolić | Foto: FoNet

U kabinetu predsednika Hrvatske Ive Josipovića Hini je rečeno da se on susreo u Londonu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, ali da se "ne može govoriti o razgovorima o političkim temama, a kamoli o sat vremena razgovora, jer su samo formalno razmenili pozdrave".
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 28.12.2012 17:36h

    Ana Sigurno je Nikolic bio zainteresovan za zdravlje predsednika Josipovica pa su o tome neformalno caskali. Zar vi, drage kolege komentatori, ne razumete da se u Hrvatskoj vodi antisrpska kampanja nesmanjenom zestinom i da se sve izgovoreno protiv Srba dvostruko boduje. Ne volite Nikolica, razumem, ali volite li Srbiju? Barem ne dozvolite da vas spolja navode da pljujete po svojima.

  • nepot Vreme: 28.12.2012 18:44h

    Toma baron !!! Ostavka odmah,ovo je skandal. I da,vise verujem hrvatskim politicarima nego radikalima.I on i Vucic su isti,samo lazu li lazu.

  • Katarina Vreme: 28.12.2012 18:55h

    hahahahah koji skandal uzasno hahaahhaha Ma nema Toma poima ni gd je bio? ahahahahha E zemljoi Srbijo koga ti imas za predsednika . Ovo je slika njegovih glasaca hahahaha kakvi glasaci takav i predsednik ahahhaah

  • Hemera Vreme: 29.12.2012 00:28h

    Hrvatska treba jasno i glasno da kaže da neće da sarađuje sa Srbijom a ne ovako, da Tomislav Nikolić uvek ispadne kriv,. Verujem da je sastanka bilo, ali šta su na sastancima pričeli ne žele da se izjašnjavaju, pa Hrvatska ne zna kako da se odbrani. Verujem da Tomislav Nikolić zaista želi da pregovara sa svima, i da jača i širi bilateralne odnose.

  • Ivanaa Vreme: 29.12.2012 01:38h

    Tomo sigurno govori istinu,Josipovic priznaje da se samo pozdravio,bilo je tu sigurno vise price od pozdrava. Milanovic nije morao sluzbeno da bude u poseti,a sigurno je da je negde doslo do razgovora Milanovic -Nikolic. Ovi se ogradjuju jer znaju da se u Hrvatskoj vodi antisrpska kampanja .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP