Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER DAČIĆ SE DRUŽIO S PENZIONERIMA

„Izbore ne želimo ni Vučić ni ja!”

Autor: Ekipa Alo! | 03.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Premijer Ivica Dačić izjavio je da su on i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić saglasni da izbori u Srbiji nisu prioritet i da trenutno nisu na dnevnom redu.

Dom napunio  50 godina,  a premijer 47

Dom napunio 50 godina, a premijer 47 | Foto: Oksana Toskić

“U ovom trenutku za vreme novogodišnjih i božićnih praznika nikome ne pada na pamet da raspravlja o izborima”, kazao je Dačić novinarima prilikom posete domu za stare na Bežanijskoj kosi u Beogradu. On je dodao da nema potrebe za izborima jer je bitnija realizacija započetih poslova.


“Ako izbori ne donose veće promene osim toga ko će koju funkciju obavljati, onda zašto gubiti vreme kada možemo da radimo na realizaciji započetih projekata”, rekao je Dačić. On je dodao da ne može da se nađe slobodno vreme ni za obavljanje međudržavnih sastanka imajući u vidu da su januar i februar “prenatrpani političkim i ekonomskim obavezama”.

Novogodišnji ručak s penzionerima

Novogodišnji ručak s penzionerima | Foto: Oksana Toskić


“Ako Vučić ne želi izbore i kaže da ne treba ići na to, što da vodim dijalog sa bilo kim drugim?”, zapitao je Dačić i dodao da je on Vladu pravio s predsednikom Tomislavom Nikolićem, a da druge partije svoje mišljenje o izborima mogu da iznesu na svojim stranačkim skupovima.

Dačić je ocenio da bi u slučaju održavanja izbora došlo do pauze u dijalogu Beograda i Prištine, kao i Beograda i Brisela. Prema njegovim rečima, izbori bi značili “zapečaćenu sudbinu opozicionih stranaka”.
Dačić je dodao i da nema informaciju da će Srpska napredna stranka odlučiti o tome da li će izbora biti ili ne do Božića.

Od Ivice - televizor


Premijer Srbije Ivica Dačić apelovao je na građane da više pažnje i brige pokažu prema starijima. Dačić je juče stanarima doma za stare na Bežanijskoj kosi kao doneo televizor. “Pitao sam šta im treba i poklonio im jedan televizor da mogu da me gledaju. Šalim se. Da mogu lepe vesti da čuju. To je moj lični poklon i nije iz budžeta Vlade Srbije”, kazao je Dačić.

Poslednji komentari
  • Mrljivoje Vreme: 03.01.2014 10:32h

    Bogo, cela 2013 je prošla u medijima, Dačić, Dačić, pa Vučić, i opet Dačić, Dačić... udiše u pojam... da li jemoguće da ne shvataju koliko su doasdni, jeli to bolest, gluma i životna uloga, verovatno oba, tešpko je shvatiti, da, konkretno Dačić se ne skida sa udarnih vesti, prodaje neku pamet,praktično glumi zabrinutost, spasitelja, ozbiljnost, ustvari običan Berluskoni, cirkuzant, ništa konkretno i tako 500 dana, jao, jadna Srbijo.

  • Luka Vreme: 03.01.2014 11:09h

    Dačić napunio 47 g., a ni jedan dan radnog staža nema. ni kućicu za kera nije napravio u životu. Ivice mene je zbog tebe sramota što sam Srbin. Dačiću ti si mutirao od reketaša za izvoz malina, pa preko Koferčeta, sve do Banana mena. Izbori nam ni u pismu ne trebaju! Izbori su Cirkus koji je smislio Vatikan radi sluđivanja masa. Jedino nam je rešenje usrane močige u ruke i promeniti model vlasti i postaviti jednog Visokog predstavnika ili ćemo izumreti kao mamuti!

  • Robespjer Vreme: 03.01.2014 11:11h

    Pošao Dačić u domove stare, da obidje birače verne. Iskusni lisac Dačić, zna on da mu mladi ne veruju, znaju mladi koja stranka je urušila sistem obrazovanja. Svaka mera sps-a bila je na štetu nas mladih. Jedino penzioneri mogu glasati za Dačića, pošto je u koaliciji s Krkobabićem, koji je takodje zaposlio svoju celu partiju. Ovaj sps kao porodica Topalovići iz maratonaca, ne znaš koji je gori...

  • IvanaM Vreme: 03.01.2014 11:11h

    pa naravno da ne želiš izbore, jer si svestan da ćeš izgubiti sve poluge moći za koje se sada tako grčevito držiš!

  • Стефан Vreme: 03.01.2014 21:27h

    Што се Дачићу дружиш са пензионерима ако ниси кренуо у изборну кампању?Њих се само тада сетиш. Други те ионако не занимају јер су те одавно провалили. А најверније и најнаивније гласачко тело се лако поткупи са пар телевизора.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP