Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKE NA TVITERU

Izvestilac EP žestoko
kritikovao Tadića, uzvratio Krstić!

Autor: Tanjug | 27.02.2013 - 22:43:00h | Komentara: 8

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin danas je na Tviteru žestoko kritikovao bivšeg predsednik Srbije Boris Tadić, koji je u Briselu razgovarao sa evropskim zvaničnicima i parlamentarcima, na šta mu je, istom merom, takođe preko Tvitera, uzvratio Tadićev bivši savetnik Nebojša Krstić.

Jelko Kacin

Žestoko napao Tadića: Jelko Kacin

Kacina je, povodom Tadićevih reči da je sadašnja vladajuća koalicija u Srbiji "prihvatila njegove stavove" o evro integracijama i regionalnoj saradnji, na Tviteru naveo da Tadić "i dalje sanja svoju istinu o svojim zaslugama, pokazuje da nije napravio nikakve greške".


Kacin je zapitao i "koliko će se još Tadić protiviti članstvu socijalista Ivice Dačića u Internacionali", navodeći da Tadić nije rekao istinu kada je tvrdio da "Kacin kuca na otvorena vrata, Dačića sam ja promovisao".

"Malo morgen! Boris je pred poslednji kongres DS odleteo u Južnu Afriku da bi blokirao Dačića! Lagati u EP nije lepo"! napisao je Kacin na svom Tviter nalogu.

Boris Tadić

Čuj prihvatili njegove stavove: Boris Tadić | Foto: FoNet

Uz to, izvestilac EP za Srbiju navodi i sledeće: "Pitao sam Tadića da li će Milica Delević iz DS dobiti zapaženiju i odlučniju ulogu u procesu pridruživanja Srbije EU? Šta je meni? Ućuti"!

Kacin je, pored ostalog, na Tviteru napisao i: "Ukoliko niste znali Boris Tadić je u stvari primorao vladajuću koaliciju da nastavi njegovu viziju i rad! Opet njegov EGO-EGO".

Na Kacinove reči na Tviteru ništa manje žestoko reagovao je Tadićev bivši savetnik Nebojša Krstić.

"Po (američkom državnom sekretaru) Džonu Keriju, u Americi svako ima pravo da bude glup. Po tvitovima Jelka Kacina, ima i u Sloveniji", naveo je Krstić.

Prema rečima Krstića na Tviteru, "neko u EU je zaključio da nam ucene datumom i Kosovom nisu dovoljna kazna i onda se dosetio da pošalje Jelka Kacina".

Nebojša Krstić

Nebojša Krstić branio svog šefa | Foto: Željko Šafar

"Malo nam je kontroverznih biznismena, nego imamo Jelka Kacina, kontroverznog izvstioca EP", naveo je, pored ostalog, Krstić na Tviteru.
Slovenački političar za list "Danas" nije želeo da objasni i potkrepi žestoku prozivku bivšeg predsednika Srbije, istakavši da je napisao sve što ima da kaže, a ni Tadić nije hteo za taj list da komentariše Kacinove tvrdnje.

I Aco Tomić se okomio na Tadića!

Bivši načelnik Službe vojne bezbednosti Aco Tomić podneo je optužni predlog protiv Borisa Tadića, zbog toga što ga je kao ministar odbrane penzionisao 2003.godine, po njegovom mišljenju, nezakonito.

Tomićev advokat Goran Petronijević rekao je agenciji Beta da je podneo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Sud može da usvoji optužni predlog i zakaže suđenje ili da ga odbije i vrati na istražne radnje.

Tomić smatra da je Tadić tokom vanrednog stanja, uvedenog posle ubistva premijera Zorana Đinđića, kao ministar odbrane van svojih ovlašćenja doneo ukaz o vanrednom penzionisanju. Tadić je na saslušanju u istrazi rekao da je 2003. godine bio u pravu kada je penzionisao Tomića.

Tomić je bio uhapšen kao jedan od osumnjičenih za umešanost u ubistvo Đinđića, ali je tužilaštvo odustalo od krivičnog gonjenja, a država mu je kasnije platila odštetu od tri miliona dinara zbog 100 dana neosnovanog pritvora

Poslednji komentari
  • Bokica Vreme: 28.02.2013 09:23h

    Polako se klupko odmotava, mit o Borisu Tadic polako se urusava. Cim ga brani njegov bivsi savetnik, a on se ne oglasava znaci da je to istina koju je javno objavio Kacin. Eto ko je vodio Drzavu bavio se lazima.

  • DSV Vreme: 28.02.2013 10:54h

    Gosn.Kacin i domaci dupelisc.... Tadic je Srbin i moze za Srbiju da izjavi sta hoce . Kacin je Slovenac i NESME posto je i u Eu da na TVITERU komentarise bilo sta i bilo ko ista rekao bilo kome u Srbiji van njegoviih ovlascenja u EU . GOSN KACIN ,VI STE SRBIMA ZAPRZILI CORBU ,MECKA JE KOD VAS ZAIGRALA ,BRINITE O SLOVENIJI A MI SRBI CEMO O SRBOJI .Vi koji MRZITE Tadica nikad ,nikad ne zaboravite on je NAS SUGRADJAN a onaj je mutivoda . I to @Bokice ,a KOJIM LAZIMA ,malecka ?????

  • NS2 Vreme: 28.02.2013 10:59h

    Boris Tadic je izgubio izbore jer je "PODGREJAO" Dacica i SPS mimo volje naroda ,cak sta vise i NAPRAVIO NEKI "ISTORISKI SPORAZUM O POMIRENJU" . Plato je cenu a DACIC CE ICI U ISTORIJU NA SLEDECIM IZBORIMA .Jer gosn Kacin mafijasi ma ko bili u Srbiji nisu dobrodosli ,a pogotovo oni koji su se "druzili" sa njima .Eno vam MECKA zaigrala u Sloveniji ,pisite na Tviteru o tome i brinite o svojoj drzavi .A sta Tadic radi po svetu KO STE VI DA BILO GDE SUDITE -KO NIKO .

  • Coffe Vreme: 28.02.2013 14:01h

    Ovaj maneken bi bar mogao licno da se odbrani kada ga kritikuju a ne da za to zaduzi potrcka.

  • Coffe Vreme: 28.02.2013 14:03h

    Ovaj maneken bi mogao sam da se brani kada ga kritikuju a ne da zaduzi za to potrcka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP