Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NAPREDNJACI TVRDE

Jedini batinaši koji seju strah su iz DS!

Autor: Tanjug | 22.05.2015 - 16:40:00h | Komentara: 0

Jedini batinaši koji kruže Srbijom i seju strah gde god se pojave su pripadnici "batinaških odreda" Demokratske stranke, na čelu sa braćom Ješić, poručila je danas Srpska napredna stranka.

SNS

SNS | Foto: Screenshot sa sajta

SNS je, reagujući na optužbe DS da "ista grupa batinaša režima kruži Srbijom mlati, napada i preti", saopštila da su braća Ješić "poznati po tome što ljudima razbijaju glave, kidnapuju ih i zatvaraju, i koji, ne samo da su više puta viđeni u društvu Bojana Pajtića, šefa kriminalnog režima u Vojvodini, već je jedan od njih Goran Ješić i potpredsednik DS".

"Razumemo da je Bojan Pajtić u panici zbog krivične odgovornosti, jer je pokrao celu Vojvodinu, a građanima je odavno jasno da Pajtić nema šta da im ponudi, osim politike krađe narodnih para, mržnje, laži i podmetačina", poručuju naprednjaci.
SNS je upitala Bojana Pajtića šta je posao predsednika Vlade Vojvodine - da bude na svom radnom mestu u Banovini i radi nešto u korist građana Vojvodine, ili da "brutalno laže" na konferenciji za novinare u Beogradu.
Lider DS Bojan Pajtić rekao je danas na konferenciji za novinare u Beogradu da su napadnuti aktivisti DS i DS S u Velikoj Plani i da ih je, kako tvrdi, "pretukla ista grupa batinaša režima koja kruži Srbijom i mlati, napada i preti", dodajući da demokrate imaju njihova imena i fotografije i da će ih objaviti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP