Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKA

Jeremić i Ljajić u
verbalnom ratu!

Autor: E. A. | 04.12.2012 - 11:04:00h | Komentara: 1

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija Vuk Jeremić se javno oglasio povodom prozivke koju mu je uputio potpredsednik Vlade Srbije i šef Nacionalnog saveta za saradnju sa Tribunalom Rasim Ljajić!

"Odluka Vuka Jeremića da kao predsedavajući Generalne skupštine UN zakaže raspravu o Haškom tribunalu samo donosi štetu Srbiji. Niko ozbiljan neće doći na tu raspravu, sem nas, Venecuele i Kube, na primer. Sutradan će sve biti zaboravljeno. Efekat će biti nula, minus. To je samo Jeremićeva lična pomocija i ništa drugo", izneo je svoje mišljenje danas u "Blicu" Ljajić, da bi Vuk jutros, preko naloga na društvenoj mreži Tviter izrazio svoj šok zbog ovakvih optužbi.

Vuk Jeremić

Šokiran Ljajićevim rečima: Vuk Jeremić

"Teško mi je da poverujem da je Rasim zaista rekao to što mu se pripisuje u vezi sa raspravom o Hagu u UN... Nadam se da sam u pravu", napisao je Jeremić.

Pored toga što je Jeremića kritikovao zbog zakazivanja rasprave, koju smatra samopromocijom, Ljajić je istakao i da je nemoguće prekinuti saradnju sa Hagom bez negativnih posledica.

"Ne možemo sa Tribunalom da prekinemo saradnju a da to ne bude na našu veliku štetu, ali možemo da olakšamo osuđenima iz Srbije ako im omogućimo da kaznu izdržavaju u Srbiji, i na tome radimo", rekao je Ljajić.

Poslednji komentari
  • Bata Niš Vreme: 04.12.2012 13:29h

    Bravo za gosp.Ljajića.Ponovo se pokazao kao političar od integriteta što mu daje ogromnu prednost nad pozerom kakav je Jeremić.U tačnost Ljajićevog zapažanja uverićemo se kada ''debata'' završi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP