Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PUKLA TIKVA

Jeremić isključen iz DS,
Petroviću odbijena žalba!

Autor: Beta | 14.02.2013 - 19:52:00h | Komentara: 9

Izvršni odbor Demokratske stranke (DS) isključio je večeras Vuka Jeremića iz stranke zbog nepoštovanja odluke Glavnog odbora DS i kršenja Statuta DS.

Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Dragan Đilas i Vuk Jeremić | Foto: Beta, Emil Vaš

"U Demokratskoj stranci su razmena mišljenja i argumenta uvek dobrodosli, a nakon što organi stranke donesu odluku, ona je obavezujuća za sve članove stranke, bez izuzetka", saopštila je DS posle sednice Izvšnog odbora.
Vuk Jeremić je isključen iz stranke jer nije stranci vratio poslanički mandat iako je to Glavni odbor zatražio od njega.

Statutarna komisija DS-a odbila je juče žalbu Dušana Petrovića i potvrdila prvostepenu odluku Izvršnog odbora o njegovom isključenju, čime on i definitivno više nije član ove stranke.

Poslednji komentari
  • Naopako Vreme: 14.02.2013 20:14h

    Djilas sve kontra. Onaj ko ima podrsku velikog dela javnog mnjenja, zbog toga sto radi nesto dobro za ovu zemlju, njemu ne valja. Ne znam da li je Vuk uprskao nesto u stranci ali mislim da nije imao sanse jer trenutno u DS nije mudro pricati ono sto stvarno mislis. A on to ne prestaje da radi.

  • Brat Srbin Vreme: 14.02.2013 23:35h

    Nadam se da je narod uvideo sta je demokratska stranka,i da ce se svima otvoriti oci posle svih desavanja,lopovi sami lopovi.

  • irena Vreme: 15.02.2013 08:25h

    Ds je ocigledno pred tottalnim rasulom.Vise ne predstavljaju ozbiljnu stranku.Kod nas u Smederevu tri struje i predstoje izbori za preds.Gradskog odborai posle toga... razlaz.Mozda je to i dobro.

  • Biljana Vreme: 15.02.2013 08:55h

    I to bi, valjda, bilo to. Kraj ove glupe polemike. Sad neka prionu na realizaciju Đilasovog programa, ekonomska situacija je sve gora.

  • vilogopski Vreme: 15.02.2013 09:46h

    Stvarno paradoks do paradoksa. Demokrate sve rade kontra, Stiče se utusak da oni namerno uništavaju sami sebe. Smena neistomišljnika se vrši kad je stranka najača, ser se izbegnu turbulencije, ili odmah posle izbora s ne posle godinu dana. Ovde je stvar jasna novo rukovodstvo hoće da očiste sve one koji u narodu imaju neki politički kapital. Na kraju krajeva ishod je jasan glasači će reći svoje kad tad. Ono što je opasno to je zavist malih ljui koji se bave politikom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP