Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBE

Jerkov: Jedini posao Zorane Mihajlović je da napadа one koji ne misle kao Vučić

Autor: blic.rs | 16.04.2015 - 17:19:00h | Komentara: 2

Potpredsednica Srpske napredne stranke, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine, saobraćaja i infratstrukture Zorana Mihajlović još jednom je pokazala da je njen jedini posao da napada one koji drugačije misle od premijera Aleksandra Vučića, kaže se u pisanoj izjavi Aleksandre Jerkov, poslanice i portparolke Demokratske stranke.

"Mihajlović je, po diktatu, napadala svoje stranačke kolege, koalicione partnere, a za sve to vreme niko zapravo ne zna šta je ona uradila u veoma važnim resorima koje vodi", smatra Jerkov.

Aleksandra  Jerkov

Aleksandra Jerkov | Foto: Vesna Lalić

 "Koliku težinu i ozbiljnost imaju kritike Zorane Mihajlović pokazalo se kada je tvrdila da raspolaže dokazima da neko od ministara radi protiv države i namešta poslove firmi svog prijatelja, a onda, nakon izbora, ušla u Vladu sa istim tim strankama i ljudima. Njena doslednost je pala na ispitu i kad je glasala da direktor 'Srbijagasa' bude čovek kojeg je obećavala da će smeniti čim SNS dođe na vlast. Ozbiljnost Zorane Mihajlović dodatno umanjuju i obećanja poput onog da će struja pojeftiniti 20 odsto", poručuje Jerkov.



Ona smatra da bi "zbog svih neistinitih i neodgovornih izjava i olako datih obećanja Zorana Mihajlović trebalo da se pozabavi sopstevnim legitimitom pre nego što napadne one koji govore da postoje pritisci na institucije i medije, da smanjenje plata i penzija nisu reforme, a da je ova Vlada Srbije šampion u zaduživanju".
Poslednji komentari
  • Stari Beograđanin Vreme: 17.04.2015 06:11h

    Tako je gospođo Jerkov! Ta izblajhovana gospođa samo priča koješta a konkretno niti je nešto pozitivno uradila, niti će ikada nešto uraditi! Jednostavno zato jer ona, u suštini, iako se stalno meša u tuđe resore, ne zna ništa da uradi. Njoj je najvažnije da je slikaju za neke novine ili da je snime za bilo koji TV program. A onda -samo prazne priče. Tipično za ženu koja vidi da joj vreme prolazi!

  • Драгомир Vreme: 18.04.2015 09:16h

    Уууууу,бре,стари београђанине,ти начисто изрезили министарку Микајловић.Баш тако ... МИКАЈЛОВИЋ јер код нас сељака нема слова ,,Х,,!Хлеба - 'леба!Хоћу - 'оћу!Ел тако?Мора да је тако!Него,стари београђанине,да те пита стари Драгомир о томе да чујем да је Јерков ГОСПОЂИЦА а не госпођа?Кажу да није удата па да подвикнемо онако родитељски да се неко време мане политике па да јој направимо свадбу за памћење.А ја први да поведем коло ... за памћење!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP