Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA

Jerkov: Vučić je diktator, a ne Pajtić!

Autor: Beta | 15.04.2013 - 15:38:00h | Komentara: 2

Portparolka Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov odbacila je danas optužbe potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića, koji je za predsednika Vlade Vojvodine i potpredsednika DS Bojana Pajtića rekao da je "diktator" i dodala da je pravi diktator zapravo lider "naprednjaka" Aleksandar Vučić.


Aleksandra Jerkov

Aleksandra Jerkov | Foto: RAS

"Vređa inteligenciju građana Srbije kada neko čiji lider stranke određuje visinu pretplate za RTS, rešava problem sa povećanim nivoom aflatoksina u mleku, najavljuje hapšenja, brine o fudbalskim klubovima, koordinira radom svih tajnih službi i vodi pregovore o Kosovu, optužuje bilo koga da je diktator. Time pokazuje koliko ceni građane i šta misli o njima", kazala je Jerkov agenciji Beta i dodala je da gradjane naročito vređa kada ih demokratiji uči osoba poput Igora Mirovića, koji je početkom devedesetih godina, kao tadašnji funkcioner Srpske radikalne stranke, zagovarao etničko
čisćenje građana nesrpske nacionalnosti iz Vojvodine.
"Reč je o osobi koja je poručivala Mađarma i Slovacima 'marš iz Vojvodine' i koja im je nudila sendviče i stočne vagone za odlazak od svojih kuća", kazala je Jerkov.
Ona je podsetila da se tadašnjem Mirovićevom partijskom šefu Vojislavu Ssešelju sudi u Hagu., između ostalog i za etničko čišćenje nesrpskog stanovništva iz Vojvodine.
Igor Mirović je danas optužio Bojana Pajtića da je diktator, ponovio zahtev da pokrajinski premijer podnese ostavku i dodao da SNS neće razgovarati o Predlogu deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine.
 

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Minja Vreme: 15.04.2013 20:08h

    Sreca Srbima da imaju Pastora i LJajica inace bi oci povadili. Mnogo brate Srbi vole vlast.

  • makijaveli Vreme: 16.04.2013 14:44h

    Aleksandra Jerkov je moralna velicina za ideologe iz SNS, DSS, SPS i ostalih zbrda zdola okupljenih nacionalistickih stranaka-pokretaa. Kada Igor Mirovic nekoga proziva, onda je to za rubriku 'Verovali ili ne'! Osoba koja je umesana u najveci skandal u NS, zajedno sa njegovom Majom, sepuri se i izaziva netrpeljivosta medju gradjanima,umesto da je pod istragom. O Vucevicu ne vredi trositi reci, osoba koja se uvalila u fotelju gradonacelnika kupujuci poslanike, koji su i sami kupljeni je sramota za NS. Ako je neko i diktator to je upravo onaj ko se mesa u sve i sam donosi odluke. Preti, hapsi, drzavnim parama finansira propale klubove itd.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP