Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPLEO PO STRANCI ZBOG GO DS NA DAN “PRAJDA”

Ješić: Daleko nam Bukurešt, pa bežimo u Niš

Autor: M. K. | 17.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Ne samo što je Demokratska stranka opoziciona, već ima i opoziciju unutar svojih redova. Goran Ješić juče je na Tviteru isprozivao DS, čiji je potpredsednik, zbog održavanja sednice Glavnog odbora stranke 28. septembra u Nišu, i to baš istog dana kada bi trebalo da se održi „Parada ponosa“ u Beogradu. Ješić je istakao i da je održavanje sednice GO, i to u Nišu na dan održavanja „Prajda“, ravno kukavičluku.

Radije bi  na paradu: Goran Ješić

Radije bi na paradu: Goran Ješić | Foto: Nenad Mihajlović

- A Glavni odbor DS-a zakazan za 28. u Nišu! Daleko nam Bukurešt. Opet nemamo stav o podršci ugroženim ljudima u ovoj zemlji! - napisao je Ješić. Tim povodom, između ostalih, oglasio se i Miloš Đajić, koji je bio kandidat za potpredsednika DS-a na poslednjim stranačkim izborima, ali nije prošao u trci za to mesto, navodeći da sednica GO još nije zvanično zakazana i da Ješić ima priliku da na zasedanju Predsedništva DS-a govori o tome.


- Ajde da se potrudimo da ga pomerimo? A stav o zaštiti ugroženih i njihovih prava uvek imamo, nemoj tako - napisao je Đajić. Međutim, Ješić tvrdi suprotno.


- Ne. Nismo imali nikada. Dok smo imali vladu su prvi put prebili ljude... uvek smo bili pola riba, pola devojka... A zakazivanje GO, i to u Nišu, ravno je Borisovom kukavičluku i bežanju u Bukurešt za vreme demoliranja Beograda! - napisao je Ješić, dok je Đajić naveo da se ne bi složio da je u pitanju „kukavičluk, već brlja“. Inače, zakazivanje sednice GO DS-a u Nišu, i to baš istog dana kada bi trebalo da se održi „Prajd“, začudilo je i druge tviteraše, koji su upitali demokrate šta imaju da kažu tim povodom.

- Ništa posebno, neki će na ranije zakazan GO, neki će podršku u BG - odgovorila je Gordana Čomić, zamenik predsednika DS-a, dok je Ješić naveo da se njegov stav zna.
Poslednji komentari
  • DS22 Vreme: 19.09.2014 22:30h

    Ej Jesicu il CUTI il izadji iz stranke jOS TI NSE PUTER Infdjiski nije otopio ! Uostalom vidimo se u Becu !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP