Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDERA PUPS-A STIGLE GODINE

Jovan Krkobabić otišao u penziju!

Autor: Svetlana Vojinović | 10.02.2014 - 14:52:00h | Komentara: 18

Jovan Krkobabić, predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i potpredsednik odlazeće vlade, zbog problema sa bubrezima, jetrom i hodom nije mogao da dođe na potpisivanje sporazuma o koaliciji okupljenoj oko SPS-a, već je ovlašćenje potpisao u krevetu, saznaje „Alo!“.

Jovan Krkobabić

Povlači se iz politike: Jovan Krkobabić

Najstariji član političke dinastije, koji 27. februara puni 84 godine, teško se kreće, pa je i punomoćje za potpisivanje koalicionog
sporazuma potpisao u postelji.
Sin Milan (62) preuzima „tron“

Naš izvor blizak PUPS-u otkriva da Jovan retko izlazi iz kuće.

- Čovek je kod kuće, slab je, teško se kreće, ima ozbiljnih zdravstvenih problema sa bubrezima i jetrom, uglavnom je u krevetu... Pre nekoliko dana nije mogao da dođe na potpisivanje koalicionog sporazuma sa Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom. Zato su morali da mu odnesu papir u stan, odnosno da potpiše ovlašćenje za potpisivanje sporazuma, kako za Beograd, tako i za parlamentarne izbore. I ovo vreme utiče na njega, kad mu je bolje, on malo izađe. Evo, išao je nedavno u „Merkator“ da podigne penziju, to mogu da posvedoče radnici sa šaltera - priča sagovornik „Alo!“.

Ivica Dačić

Umesto Jovana, sporazum sa Dačićem i Palmom potpisao je sin Milan

Zbog zdravstvenih problema, Jovan je išao da se konsultuje i sa lekarima u inostranstvu.


- Jedva je otišao na jedan dan u Ženevu. Bio je samo na pregledu zbog jetre i odmah se vratio. Kad mu je baš loše, onda ode nekoliko dana na Vojnomedicinsku akademiju. Lekari sležu ramenima, kažu da su ga, jednostavno, stigle godine. Jovan 27. februara puni 84 godine - kaže naš sagovornik.

Inače, „Alo!“ je prvi još krajem leta prošle godine najavio da se lider PUPS-a iz zdravstvenih razloga povlači iz političkog života.

- Jovan je sve do kraja leta bio vrlo aktivan kao potpredsednik Vlade, tokom jeseni ponekad je znao da se ne pojavi na poslu ili sednicama u Nemanjinoj 11 i sve tako do kraja 2013. godine. Međutim, od Nove godine, Jovan je rešio potpuno da se povuče iz politike. Evo, za nešto više od mesec dana došao je samo jedanput u Vladu, i to na dva sata. Što se tiče PUPS-a, organi stranke su ovlastili njegovog sina Milana da ga zamenjuje - kaže izvor „Alo!“.
Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 10.02.2014 15:10h

    A jel se odrekao plate za to vreme kad nije isao na psoao? I skoknuo do Zeneve na pregled, a sto nije isao kod nas na pregled?

  • gost Vreme: 10.02.2014 15:26h

    FARAON KRKOBABIC JE VAZNIJI OD SVIH GRADJANA SRBIJE KOJI SU NA RAZNIM LISTAMA CEKANJA ZA OPERACIJE I NEMAJU SANSE DA ODU IZ GRADA GDE ZIVE AKAMOLI U ZENEVU NA JEDAN DAN

  • hm Vreme: 10.02.2014 15:54h

    Otkud su ga stigle godine,jos on moze u 84-oj godini svasta!?!? Uz svo duzno postovanje znanja,zvanja,skole,iskustva,mogu da primetim u svojoj okolini ljude mladje po 10-ak i vise godina koji jednostavno nisu vise oni isti ljudi koje ja znam.Naravno da su ga stigle godine,trebao je vec 20 godina biti u penziji,sedeti kuci,setati se i igrati sah u parku a ne vuci poteze u politici koji mogu nauditi i njegovim cukununucima,jer u tim godinama otkazuju ne samo telo nego i mozak.

  • Mito Vreme: 10.02.2014 15:58h

    U novije vreme zadnjih 300 godina imali smo dve dinastije, Karađorđevića i Obrenovića. Na pomolu je nova dinastija Krkobabića. Tata je već potpisao ugovor, a unuk se sprema da uskoći u fotelju. Mašala.

  • mixa Vreme: 10.02.2014 16:52h

    Sta je ovde SOKANTNO? Gospodo iz ALO :) Stavili ste sliku kao da je covek umro...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP