Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

Pokajao se telohranitelj koji je pretio lideru LDP-a

Kad popijem ne znam šta pišem, ne bih povredio Čedu!

Autor: J. Petrović | 14.09.2012 - 22:44:00h | Komentara: 0

„Slao sam poruke Čedomiru Jovanoviću jer sam hteo da mu se približim i da me vrati u službu. Bio sam ljut kad sam mu pretio ubistvom jer mi na prethodnih 20 poruka nije odgovorio.

Reagovao na vreme: Čedomir Jovanović

Reagovao na vreme: Čedomir Jovanović | Foto: Emil Čonkić

Verujte mi, kad popijem tri piva, ne znam šta pišem i govorim! Ne bih povredio ni Čedu ni njegove bližnje“, ovako se u četvrtak pred inspektorima beogradske policije branio V. Đ. (36) iz Kraljeva, nekadašnji član obezbeđenja lidera LDP-a i bivši pripadnik JSO i Žandarmerije.


Pisao i drugima?!

Kako „Alo!“ saznaje, Čedomir Jovanović nije jedini kome je V. Đ. slao uvredljive poruke. To je, navodno, radio još nekolicini ljudi koje je tokom službe obezbeđivao, sve sa željom da ga neko vrati u službu.

Prethodnih nekoliko meseci, Jovanoviću su na mobilni telefon stizale gnusne i preteće poruke, a posle pretnji likvidacijom, on je slučaj prijavio policiji. U četvrtak po podne, V. Đ. je iz Kraljeva doveden u beogradsku policiju na saslušanje koje je trajalo nekoliko sati.

- On je u razgovoru sa policijom potvrdio da jeste pisao poruke Jovanoviću. Priznao je da je među njima bilo i neumesnih, ali da je tada bio pod uticajem alkohola i nije znao težinu napisanih reči. Kao razlog za pretnje inspektorima je naveo veliku želju da ponovo štiti Jovanovića, odnosno da se posle dužeg vremena vrati u MUP, jer je trenutno nezaposlen.
Napomenuo je da je lideru LDP-a bio „prava zaštita“, s obzirom na to koliko je tada (za vreme „Sablje“, 2003. godine) njega bilo teško obezbeđivati - objašnjava naš sagovornik blizak MUP-u. V. Đ. je, navodno, tokom profesionalne karijere bio problematičan i sklon ekscesima, a posle nekoliko prijava i disciplinskih postupaka, 2004. godine je otišao iz MUP-a.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP