Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PUTIN NE MOŽE DA POKVARI PRIJATELJSTVO

Kirbi: Zašto Putin dolazi? Vučić: To nije pitanje za nas

Autor: Ekipa Alo! | 19.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Premijer Srbije Aleksandar Vučić smatra da je poruka američkog ambasadora Majkla Kirbija u vezi sa posetom ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji pitanje upućeno ruskoj strani, a ne Srbiji, i da su to njihovi odnosi u koje on, kako je rekao, „ne bi ulazio“.

Putin ne može da  pokvari prijateljstvo

Putin ne može da pokvari prijateljstvo | Foto: Boško Karanović

„To su njihovi odnosi, i ja u to ne bih ulazio“, rekao je Vučić. Podsetimo, ambasador SAD u Srbiji Majkl Kirbi ocenio je da su odnosi Srbije i SAD veoma dobri, ali je povodom najavljene posete predsednika Rusije Beogradu upitao: „Ako se to desi, zašto Vladimir Putin dolazi?“


„Možete imati dobre odnose i sa Rusijom i Kinom, i sa SAD. Ali naš stav o posetama kineskih i ruskih zvaničnika se razlikuje. Kinezi nikoga nisu napali, a Rusi jesu. To treba imati na umu“, rekao je Kirbi. Upitan kakvu poruku je Kirbi želeo da pošalje, Vučić je odgovorio „nemojte da brinete, ima ko da misli o tim porukama. Ne brinite, Srbija je na dobrom putu. Sve će biti u najboljem redu“. On je istakao da je Kirbi „dobar čovek i odličan ambasador“.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 19.09.2014 12:48h

    Karta je objavljena u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima namenjenoj onima koji se nalaze u EU, a koji imaju bilo kakva pitanja vezana za kupovinu i prevoz robe iz jedne zemlje EU članice u drugu! Pojava ove mape izazvala je veliku buru u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, gde su pojedini mediji išli dotle da se hvale kako im je EU pripojila Vojvodinu, te su brže bolje objavili vest sa naslovom ...“Hrvatska do Rumunije“!

  • lara Vreme: 20.09.2014 14:11h

    Opste je poznato da su svi SPS-ovci u Dunavu. Elem, o njihovoj strucnosti ne treba komentarisati jer su na nivou " da li se ne znam pise zajedno ili odvojeno i da li je s mnom ili sa mnom". Polako se zaposleni uce pravopisu a valjda ce i nekad stici do posl.bontona.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP