Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZAUSTAVITI UNIŠTAVANJE VOJVODINE

Knežević: Pajtić je zreo za političku penziju!

Autor: tanjug.rs | 24.08.2014 - 10:49:00h | Komentara: 7

NOVI SAD, 24. avgusta (Tanjug) - Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da je neophodna promena aktuelne pokrajinske vlasti koju predvodi Bojan Pajtić i DS, kako bi bilo zaustavljeno urušavanje Vojvodine, ističući pritom da je predsednik vojvođanske vlade i lider DS-a "zreo za političku penziju".

Goran Knežević

Goran Knežević | Foto: Aleksandar Stanković

Aktuelnoj Pokrajinskoj vladi su na martovskim izborima "presudili građani" i "rekli šta misle o režimu Bojana Pajtića", istakao je Knežević u intervjuu novosadskom "Dnevniku" i dodao da "neko ko sa pozicije apsolutne vlasti posle 14 godina jedva preskoči cenzus, zreo je za političku penziju i vreme je da prepusti pozicije sposobnijima i odgovornijima".


Knežević je naveo da je nedavni dogovor lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora o predlogu za koncentracionu vladu "pokušaj da se spasi što se spasti može i omogući da se zaustavi dalje urušavanje Vojvodine".


Funkcioner SNS smatra da su vanredni pokrajinski izbori "izlaz iz ove teške političke i ekonomske krize, koja predugo traje", ali napominje da je, ako se imaju u vidu započete reforme i realne tehničke mogućnosti, u ovom trenutku "racionalnije formiranje prelazne (pokrajinske) vlasti, čiji će mandat i vremenski i programski biti oročen".

Napisao 10 teza  o Srbiji: Pajtić

Napisao 10 teza o Srbiji: Pajtić | Foto: FoNet


Naprednjaci smatraju da je za obavljanje najnužnijih poslova u pokrajini, kako bi "što brže i bezbolnije bilo zaustavljeno kretanje prema ambisu u koji nas sve zajedno vodi Demokratska stranka", potreban širi politički konsenzus i zato SNS ponovo poziva "sve one koji nisu zadovoljni položajem AP Vojvodine da nam se pridruže", rekao je Knežević.


 

Poslednji komentari
  • PERA Vreme: 24.08.2014 11:17h

    Šta bi sa onim parama što su Kneževići našli u sefu?

  • siki82 Vreme: 24.08.2014 13:01h

    Vojvodini potrebne promena,a i vanredni pokrajinski izbori.

  • pancevac Vreme: 24.08.2014 13:15h

    Nemoj samo ti i tvoji da uzmete vlast u vojvodini molim te boze pogledaj i pomozi vojvođanima od ovakvih to najbolje znaju Pancevci ne volim ni zute ali sve sto je Vesna Martinovic dobro i na radost Pancevaca uradila SNS je upropastio od dva zla DS je manje zlo od SNS. Grad je mnogo neuredniji i prljaviji od kada je SNS preuzeo vlast u Pancevu a glavno im je geslo plate dole a nameti gore pomozi nam boze molimo ti se

  • DS22 Vreme: 24.08.2014 16:30h

    Nisi ti Joza Broz pa da ti se CORKA racuna u razumnog politicara! Bolje se pokri usima i VRACAJ cije su te PARE i to ne male 178 000 EVRA!

  • DS22 Vreme: 24.08.2014 21:46h

    Pise "Ostavi komentar ,JA GA OSTAVIO " a ko ga je ZABORAVIO ?Ili je to mozda CENZURA NA DELU! I evo pnavljam ;SAMO je Joza mogao imati pedigre ROBIJASA i biti politicar ,svi posle njega u Evropi su ISLI U CORKU posle mandata ! E ovaj je bio u corki i tamo valda zavrsio "za politikologa" ,al nikads nije vratio TUDJIH 178.000 evra !Prvo to DA URADI PA DA SE JAVI .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP