Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

TRAŽI VANREDNE IZBORE

Knežević: SNS neće rušiti Pajtića na ulici

Autor: Tanjug | 12.12.2013 - 09:24:00h | Komentara: 1

- Vanredni izbori u Vojvodini su preko potrebni i vlada Bojana Pajtića je izgubila legitimitet - kaže potpredsednik SNS-a

Goran Knežević

Goran Knežević | Foto: A. Stanković

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je da su vanredni izbori u Vojvodini preko potrebni i da je vlada Bojana Pajtića izgubila legitimitet, ali da SNS neće rušiti pokrajinsku vlast na ulici, niti vaninstitucionalno, već želi da vlast zauzme na legalan i legitiman način.
- Pre nekoliko godina, Bojan Pajtić je na izborima u Odžacima izjavio da Demokratska stranka ima potpuni legitimitet, jer dobija na svim ozborima u lokalu.
Isto tako, sada SNS ima potpuni legitimitet i ima pravo da traži izbore. Takođe, Ustavni sud je proglasio neustavnim delove Zakona o nadležnostima, a sada i Statuta – rekao je Knežević u intervjuu “Politici”.
Knežević je kazao i da SNS ne želi da izaziva političku krizu, već da će “maksimalno poštovati odluku Ustavnog suda, kao što poštuje i Ustav”.
Knežević se pita i da li bi građani Vojvodine isto glasali da su znali za, kako je kazao, nezakonite radnje u Razvojnoj banci Vojvodine i Fondu za kapitalna ulaganja.
- Očigledno je da su krediti davani po političkim linijama, jer 80 odsto njih ne mogu da se vrate. Nisu to bile samo afere otvarane u novinama. Ukoliko se dokažu kriminalne radnje, mislim da bi to bio dodatni razlog koji bi morao da dovede do pada vlasti u Vojvodini i novih izbora – ocenio je Knežević.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 12.12.2013 17:37h

    Pa koji obraz ti imas da se javis!Aloooooo ti si SMENJEN kao nesposoban ,sto ce reci U MISIJU RUPU I CUTI!Prvo si bio UHAPSEN pa te NAZADNJACI spasli a onda te kad se izgubila "neka" lova postavili PA SMENILI . Rvoj Voz je OTISAO ne smarajte narod molimo vas sa ovim likom !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP