Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

CILJ NAPADA DISKREDITOVANJE STRANKE I NJENOG LIDERA

Knežević: Tajkunske insinuacije!

Autor: RTV | 11.01.2014 - 13:36:00h | Komentara: 2

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Goran Knežević, komentarišući optužbe svog bliskog saradnika Ivana Živkova, rekao je da takvi napadi nisu usmereni protiv njega lično, već da im je cilj diskreditovanje cele stranke i njenog lidera.

Goran Knežević

Goran Knežević | Foto: Aleksandar Stanković

Knežević je za današnju ''Politiku'' rekao da ga nisu iznenadili napadi Ivana Živkova koji je, kako podseća taj list, poslednjih dana obelodanio da je Knežević ''mutio'' sa Naftnom industrijom Srbije (NIS-a).
Živkov je svog bivšeg šefa optužio da je tri puta doneo odluku da iz državnog budžeta stimuliše poljoprivrednike i da kupuju gorivo isključivo od NIS-a, da bi, posle izlaska iz Vlade, postao savetnik generalnog direktora te kompanije.
''To je pokušaj, tajkunskih, kriminalnih i drugih interesnih krugova da se insinuacijama zada udarac onima koji su započeli i vode borbu protiv onih koji su Srbiju unazadili u poslednjoj deceniji'', tvrdi Knežević i pita zar nije čudno da ga upravo njegov doskorašnji saradnik kontroliše njegov Internet sajt i profil na Fejsbuku.
Knežević je rekao i da ga čudi činjenica da su svi ''napadi krenuli sa boravkom Vladimira Cvijana u Zrenjaninu, gde uzaludno pokušava da pridobije članove SNS-a.
''Ne očekujem da će se ovde stvari zauustaviti. Očekujem nove napade'', rekao je Knežević.
Na pitanje zašto ne opovrgne tvrdnje Živkova, Knežević je odgovorio, da su optužbe toliko besmislene, i da će građani reći šta njegova stranka zaista, i kako, radila.
Knežević je naglasio da SNS neće da optužuje druge, već traži i čeka izbore upravo zbog ''napada, koje, finansira tajkunski i kriminalni lobi''.
''Sud građana je najpošteniji, ne plašimo se opštih izbora, bez obzira na to da li će biti u martu ili kasnije'', rekao je Knežević.
 
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 12.01.2014 09:37h

    odkad to nije tvoje dELO vec STRANKE .Ti si to RADIO NE STRANKA i KO JE STRANKA?Ajde ako onaj koji je 8 GODINA sa tobom radio nezna sTA SI MUTIO MILICIJA ILI POLICIJA SIGURNO MANJE ZNA!

  • zrenjaninac Vreme: 14.01.2014 11:47h

    Kad god nekog prozovu za korupciju to je napad na stranku pa cak i drzavu.Za Knezevica se vezuju korupcionaske afere jos od 90-etih godina i nelegalnu prodaju odmaralista u hrvatskoj.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP