Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREPUCAVANJE DS-A I SNS-A

Ko čisti Srbiju, a ko džepove građana?

Autor: Beta | 04.03.2015 - 14:18:00h | Komentara: 10

Skupštinsku raspravu o setu ekoloških zakona danas je obeležila rasprava šefova poslaničkih grupa vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i opozicione Demokratske stranke (DS) koji su se međusobno optuživali za "čišćenje budžeta i džepova građana Srbije".

Skupština Srbije

Skupština Srbije | Foto: Dušan Milenković

Šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić optužio je DS da je "zagađivala okolinu i da su samo čistili opštinske i republički budžet", na šta je šef demokrata u Skupštini Srbije Borislav Stefanović odgovorio da se Srbija guši u smeću, da su kanali
zatrpani i da je situacija sve gora.

Borko  Stefanović i Zoran Babić

Borko Stefanović i Zoran Babić

Babić je upitao Stefanovića u čijoj je nadležnosti čišćenje kanala po Vojvodini.
"Vode Vojvodine su u pitanju i pitam u kakvom je stanju Veliki bački kanal i kada je poslednji put čišćen. To preduzeće vodi kadar DS, kao i Vojvodinu", istakao je šef poslaničke grupe SNS. Stefanović je kazao da je SNS očistila džepove građana Srbije u poslednje tri godine i to naročito penzionerima i onima koji rade u javnom sektoru.
"U Vojvodini su kanali mnogo bolji nego u ostatku Srbije, vojvođansko preduzeće je odbranilo Vojvodinu od poplava...to je sramota Babiću što to pričate", odgovorio je Stefanović. Babić je kazao da će napraviti piknik pored Velikog bačkog kanala.
"I videću da li ćete pored tog "rajskog ostrva" moći da izdržite 15 minuta. Nećete moći", rekao je Babić i dodao da je prvi put da je za prva dva meseca u godini ostvaren suficit budžeta, što je "pobeda vlade i građana Srbije".
Poslednji komentari
  • sasa.lukic Vreme: 04.03.2015 22:30h

    Vlada koju je vodila DS u proslosti na republickom nivou i aktuelna vlast u APV nisu uradile nista po pitanju resavanja ekoloskih, ekonomskih i drugih problema. Opoziciono delovanje i populizam u skupstini su sastavni deo repertoara demokrata i tu nema niceg novog i konkretnog.

  • ivica i marica Vreme: 05.03.2015 13:27h

    Polako se dokazuje sta je I kako prethodna vlast radila. Po pitanju ekoloskih, komunalnih pa I svih ostalih problema koji muce gradjane.

  • Cistac Vreme: 05.03.2015 14:55h

    DS je pokazala da zna da cisti budzet drzave, besprekorno i potpuno, da ostane prazan i da na ustrb tog ciscenja napuni dzepove svojih clanova!

  • nina Vreme: 06.03.2015 16:43h

    Demokrate su pokazale da nista dobro za nas i Srbiju nisu uradile, a period njihove vladavine se pretvorio u veliku pljacku naroda.

  • jeja Vreme: 06.03.2015 16:44h

    Vladavina demokrata nas je skupo kostala.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP