Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SAVETNICA PREDSEDNIKA SRBIJE TVRDI

Konstantno se vodi kampanja protiv Nikolića

Autor: Tanjug | 27.01.2015 - 09:45:00h | Komentara: 1

Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da kampanja protiv predsednika Republike Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da saradjuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom.

Stanislava Pak tvrdi  da torbe Dragice Nikolić koštaju tričavih 25 dolara

Stanislava Pak  | Foto: Promo

Pak Stanković je u Jutarnjem programu TV Pink rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se svakog dana kreiraju nekakve afere, koje se spinuju i da se oko toga pravi velika priča.

Savetnica predsednika Srbije je istakla da nekome nije u interesu da se održi vojna parada u Beogradu u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina.

Pak Stanković je istakla da će predsednički izbori biti tek za dve godine, da je puno nerešenih problema, a da predsednik Srbije radi svoj posao na dobar način i da je posvećen Srbiji.
- Mi smo nedavno videli na koji način se finansiraju pojedini mediji u Srbiji. Dakle, to je dovoljan indikator da je ovakva kampanja sistematska, da se pokušava vlast predstaviti kao nesposobna, diletantska. Stalno nekakve čarke tu isplivavaju koje u suštini ne postoje - rekla je Pak Stanković.

Na pitanje novinara o odnosu predsednika Nikolića sa potpredsednicom vlade i ministarkom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukutre Zoranom Mihajlović, Pak Stanković je odgovorila da "sve ide u istom pravcu, međutim, pojedinci nekada iskoče malo u svom delovanju u nekom drugom smeru".

- Predsednik u principu reaguje na ono što se dešava i pokušava nekako da vrati stvari u prave tokove - dodala je Pak Stanković.

Komentarišući izjavu Mihajlovićeve da predsedniku Nikoliću "nedostaje energije", Pak Stanković je ocenila da Mihajlovićeva kvalifikuje predsednika Nikolića na neprikladan način.
Poslednji komentari
  • Tacko Zajecar Vreme: 27.01.2015 18:59h

    Izuzetno ozbiljna stranka...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP