Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BIVŠA GUVERNERKA I MINISTARKA

Kori Udovički konsultant u Vladi!

Autor: M. D. | 04.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 8

Kori Udovički, bivša guvernerka i ministarka, sastala se juče u Vladi Srbije sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem.

Žuri da ne  zakasni na sastanak s Vučićem:  Udovički

Žuri da ne zakasni na sastanak s Vučićem: Udovički | Foto: Zoran Ilić

Ona je u Nemanjinu 11 stigla oko 14.30, i to peške, sa rancem na leđima, a njen dolazak nije promakao našem fotoreporteru. Kako „Alo!“ saznaje, u toku su početni pregovori da Udovički svojim znanjem i iskustvom stečenim u razvojnom programu UN bude angažovana kao konsultant na Vladinom projektu za efikasnje funkcionisanje državnog aparata i javnih institucija.

Dobar dan, dobro nam došli: Kori ponovo u Vladi

Dobar dan, dobro nam došli: Kori ponovo u Vladi | Foto: Zoran Ilić


- Ideja je da se pokrene projekat jačanja odgovornosti državnog aparata Srbije, ne samo administracije već i ostalih institucija koje se bave javnim poslom. Cilj je poboljšanje procesa planiranja od strane institucija državnog aparata i uvođenje novog sistema odgovornosti kojim bi se na sistematski način evaluirali postignuti rezultati državnih institucija - otkriva za naš list Siniša Mali, savetnik za ekonomska pitanja vicepremijera, koji je takođe prisustvovao sastanku i napominje da će sa Udovički narednih dana biti nastavljeni razgovori.

Zanimljivo je da je Kori Udovički bila predmet i skupštinske rasprave u ponedeljak, kada je generalni sekretar Demokratske stranke Balša Božović kritikovao vicepremijera što u Vladi nije angažovao domaće stručnjake poput nje, na šta mu je vicepremijer odgovorio da ne brine i da je taj sastanak već ugovoren.
Poslednji komentari
  • Добро дошли Vreme: 04.09.2013 07:56h

    Добар избор!? Сећам се док је министровала, грађане је подучавала о штедњи струје и како струја тече кроз проводнике: ,,То Вам је исто као када вода тече кроз шупљу цев - рече она''. Није објаснила какве су то цеви које нису шупље.

  • milovan dss Vreme: 04.09.2013 08:27h

    Ocigledno da ova Vlada sa tankom vecinom nema ni plan ni vizije vec udara levo desno a samo savijanje kicme prema EU je konstanta.

  • drLaki Vreme: 04.09.2013 09:49h

    Ha,ha. To je ona sto je prucila penzionerima da prodaju stan, da mogu da plate struju.

  • Peki Vreme: 04.09.2013 09:58h

    Razdaragana Kvori!?

  • Monik- Vreme: 04.09.2013 10:22h

    Kori Udovički je jedna pametna žena. Svuda na zapadu se zna red, pa tako za fasadu, struju. Da ima zakona u Srbiji ne bi nam se turisti smejali kako nam izgleda prljav i mračan grad. Svi su otkupili stanove za DŽ a ne mogu da urade fasadu. Na zapadu ti država okreči ako ne platiš prodaju ti stan uzmu svoje a ti sa ostatkom idi živi gde želiš. Bruka i sramota kako Beograd izgleda! Ugledajte se na Austriju, Švajcarsku!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP