Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREKOMPONOVANJE VLASTI U SEVERNOJ POKRAJINI

Kostreš: Pajtić više nije realnost!

Autor: Tanjug | 26.03.2014 - 09:35:00h | Komentara: 1

Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš izjavio da predsednik Pokrajinske vlade ne može da postavlja uslove o pokrajinskim izborima, jer on više "nije realnost".

Nedostaje samo puna autonomija Vojvodine: Kostreš

Bojan Kostreš | Foto: Rajko Ristić

Kostreš je tim rečima za novosadski Dnevnik prokomentarisao najavu Bojana Pajtića o mogućim pokrajinskim izborima do kraja godine.
"Mislim da Bojan Pajtić nije realnost i da on više ne može postavljati uslove. Meni je žao što je on sebe doveo u takvu situaciju, a prosto mislim da treba svi da koncentrišemo naše snage za funkcionisanje vojvođanskih institucija i da uradimo sve ono što je važno. Da li će izbora biti ili neće, to je u ovom trenutku najmanje u rukama Bojana Pajtića", rekao je Kostreš.
On je za novosadski Dnevnik rekao i da ne očekuje skoro vanredne pokrajinske izbore i da formiranje nove poslaničke grupe neće uticati na funkcionisanje koalicije u kojoj, uz DS, SVM i LSV, vidi i poslanike NDS-a.
"Ne očekujem pokrajinske izbore u skorijem periodu, tako da dok oni ne budu raspisani, nećemo razmišljati o njima", rekao je Kostreš, dodajući da će se o eventualnim koalicijama razmišljati tek ukoliko izbori budu raspisani.
Funkcioner LSV je naglasio da ne beži od eventualne rekonstrukcije Vlade Vojvodine, ukoliko prioriteti vojvođanske administracije ne budu mogli da se sprovode i dodao da niko ne treba da prenebregne izborne rezultate SNS u Vojvodini, ali da je najvažniji razgovor u okviru vladajuće koalicije o akcionom planu po pitanju poslova koji predstoje.
"Ukoliko se o tome složimo, naravno da ćemo nastaviti da funkcionišemo. Ukoliko se ne složimo, otvorićemo nove opcije i videćemo šta to znači", zaključio je Kostreš.
Poslednji komentari
  • DS22 Vreme: 26.03.2014 13:03h

    Ali vodi racuna ni tvoj sef nemoze TRGOVATI Vojvodinom zarad svog mesta do Radikala! Inace se pozdravite i sa tih 5% u Vojvodini !Nismo mi mutavi i vise vam ne ver4ujemo a pogotovo sto ste se udruzili sa onim ko je najvise zla naneo Vojvodini1 Eto to misle Vojvodjani gosn Kostres /ako ovi objave znacete/!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP