Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PETROVIĆ ZA NIN

Krivi smo i Đilas i ja, neću se kandidovati na izborima!

Autor: B. M. | 11.10.2012 - 07:02:00h | Komentara: 11

Dušan Petrović, potpredsednik DS-a, rekao je u intervjuu za najnoviji NIN da se neće kandidovati na stranačkoj izbornoj skupštini jer smatra da snosi odgovornost za loš rezultat na parlamentarnim i predsedničkim izborima.

On ne krivi Borisa: Petrović sa Đilasom i Tadićem

On ne krivi Borisa: Petrović sa Đilasom i Tadićem | Foto: Dimitrije Goll

- Kao zamenik predsednika stranke, do Skupštine DS-a 2010. bio sam odgovoran za organizaciju stranke. U tom smislu, osećam odgovornost za izborni rezultat. Nije moguće da se predsednik stranke u isto vreme dok je predsednik države bavi stranačkom organizacijom.


S druge strane, smatram da još veću odgovornost ima Dragan Đilas, koji je postao zamenik predsednika stranke posle mene i takođe je zadužen za stranačku organizaciju. Što se tiče Tadića, on je uradio sve što je mogao da bi izbori bili završeni najpovoljnije po DS - kaže Petrović.
Funkcioner DS-a je naveo i da je Tadić donoseći odluku da skrati predsednički mandat znao kakvom se političkom riziku izlaže, ali je lični politički interes podredio opštoj stvari, kao i da tehnički deo kampanje nije bio njegov deo posla.

- Zato mislim da Tadić nije trebalo da podnese ostavku na mesto predsednika DS-a, a da Đilas, kao njegov zamenik, treba da preuzme odgovornost - zaključio je on.
Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 11.10.2012 09:33h

    Petrovicu POVUCI SE U ILEGALU . Najkrivlji si za izgubljene izbore JER SI SE INATIO SA SELJACIMA ,a zaboravio da oni imaju VELIKE FAMILIJE .Tadic JE KRIV sto je u moje ime ,a BEZ mog odobrenja potpiao SRAMNI "ISTORISKI SPORAZUM O POMIRENJU" . Skim se on MIRIO ,sa onima zbog koji se i DESIO PETI OKTOBAR . Ako STRANCI I SRBIJI zelite dobro NESTANITE i budite obicni clanovi ,ovako "BORBA ZA FOTELJU" ce stetiti DS-u pa ce se morati DESITI PETI OKTOBAR DS-u!

  • Alo forever Vreme: 11.10.2012 10:23h

    Gospodo demokrate kod vas je kao u spanskim serijama...ne zna se bre vise ko je s kim i ko koga podrzava.

  • Alo man Vreme: 11.10.2012 10:24h

    Jadni i Vi i vasa politika..iz dana u dan ostaje sve vise i vise bez clanova...medjusobno se ogovarate i pljujete..delite unutar stranke na bezbroj struja..odnosno narodski receno ...kod Vas se ne zna vise ko pije a ko placa....ali svakako da znam da placate i ispastate za greh koji ste naneli narodu vasom mucnom i bezuspesnom diktatorskom vladavinom.

  • Alomanik Vreme: 11.10.2012 10:25h

    U predizbornoj kampanji ste se svi kleli u tadica..i djilas i pajtic..a sada mu okrenuli svi ledja...zanimljivo...cudna politika ds a....koja je srozala srbiju....

  • Lepotica021 Vreme: 11.10.2012 10:26h

    Boris radi po konceptu cica Micuna..a bas me zanima po kojem konceptu radi Djiki...da li po konceptu tajkuna ili...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP