Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PODMLAĐIVANJE VLADE

Krkobabić ide u penziju

Autor: S. V. - M. K. | 05.07.2013 - 22:55:00h | Komentara: 13

Zbog zdravstvenih tegoba, ali i godina, Jovan Krkobabić od jeseni najverovatnije više neće obavljati funkciju potpredsednika Vlade i ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike, saznaje “Alo!”.

Na njegovo mesto biće postavljen neko iz koalicije SPS-PUPS-JS, ali to neće biti njegov sin Milan, koji je na čelu preduzeća “Pošte Srbije”.

Jovan Krkobabić

Jovan Krkobabić | Foto: Zoran Raš


Kako navodi izvor “Alo!” upućen u dešavanja u Nemanjinoj 11, osamdesettrogodišnjem Krkobabiću u poslednje vreme nije jednostavno da po ceo dan sedi u kancelariji ili da ide sa sastanka na sastanak.

- Krkobabić se ne oseća dobro. Tokom prošle godine, zbog zdravstenih problema boravio je i na Vojnomedicinskoj akademiji. Sada ima problema sa leđima. Naime, saradnicima se žalio da mu je uklešten nerv, što otežava i dugo sedenje, ali i kretanje. Zbog zdravstevih problema, ali i godina, Krkobabić će od jeseni najverovatnije svoju fotelju ustupiti nekom drugom. Međutim, pri donošenju bitnih odluka, naročito onih koji se budu odnosile na penzionere, Krkobabićevo mišljenje će i dalje biti dragoceno - kaže izvor “Alo!” upućen u dešavanja u Vladi.

Komentar na ovu informaciju od Krkobabića juče nismo uspeli da dobijemo jer se nije javljao na broj telefona poznat redakciji.

O Krkobabićevim zdravstvenim problemima “Alo!” je pisao prošle godine u martu, kada je hitno primljen na VMA. Naime, usred noći dobio je jak napad zbog kamena u bubregu, a pošto nije mogao da se uspravi od bolova, hitno je prebačen u bolnicu.

- On se požalio svojima još tokom dana, ali su do uveče bolovi postali nesnosni, pa je njegova supruga pozvala Hitnu pomoć. Oni su ga svojim vozilom prevezli na VMA... Blaga temperatura, pojačano znojenje i jaki bolovi sa kojima je lider penzionera primljen na odeljenje ukazivali su na problem s bubrezima - ispričao je tada izvor “Alo!”.

Krkobabićevi najbliži saradnici potvrdili su tada da je on na VMA, ali su naveli da je otišao na redovne kontrole, na koje ide dva puta godišnje. Oni, međutim, nisu mogli da objasne zašto je Krkobabić na kontrolu otišao usred noći.
 
Poslednji komentari
  • perica Vreme: 06.07.2013 00:13h

    Dal je moguće!!!! Toliko godina predsednik PUPSa a nije penzioner :-)

  • sova Vreme: 06.07.2013 06:45h

    Mozda ce na njegovo mesto biti postavljen unuk ?

  • Goran Ivankovic, Gorki Vreme: 06.07.2013 06:47h

    U koju vrstu penzije - invalidsku ili starosnu ?

  • popa Vreme: 06.07.2013 08:21h

    Velika steta za vladu i narod Srbije! Bas steta sto sto ga bole ledja a u najboljim godinama je. sta ce tek biti kad ode u penziju !!!

  • miki Vreme: 06.07.2013 09:36h

    Prepunio džepove parama pa ga zato bole leđa. Kuku nama bez Krke.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP