Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NEPOTIZAM

Krkobabić Treći se
zaposlio u Privrednoj komori Beograda

Autor: Ekipa "Alo!" | 16.11.2012 - 18:49:00h | Komentara: 8

Dok mu je deda Jovan Krkobabić potpredsednik Vlade i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike, a otac Milan Krkobabić direktor PTT, mlađani Stefan Krkobabić (24) posao je našao u Privrednoj komori Beograda, gde radi već tri meseca, prenosi "Blic".

Jovan Krkobabić

Ni po dedi, ni po ocu: Jovan Krkobabić | Foto: Zoran Raš

Stefan, jedan od dvojice sinova Milana Krkobabića, u Privrednu komoru Beograda, kako navodi Milan Janković, predsednik te komore, došao je preko „konkursa kao i svi drugi mladi koji tu rade“. Zaposlen je u Centru za ekonomsku politiku, prestrukturiranje i razvoj.


- On je dobar i aktivan. Završio je fakultet, a primljen je na konkursu kada i još pet drugih mladih ljudi. Privredna komora Beograda zastupa interese privrede i ko to može najbolje da uradi, mi ga angažujemo. U Srbiji mladi treba da dobiju svoje mesto. Za 12 godina odškolovali smo veliki broj mladih - ističe Janković, koji je inače i odbornik u Skupštini grada kao nestranačka ličnost, ali sa liste SPS-PUPS-JS.

Otac Milan, direktor „Pošta Srbije“ i zamenik predsednika PUPS, kaže da sin nije angažovan u politici.

Milan Krkobabić

Zaposli mu se sin: Milan Krkobabić | Foto: FoNet

- Moj sin je mlad, radi i želim mu sve najbolje. On se ne bavi politikom i ne bih želeo na tu temu da govorim - kratko nam je rekao Milan Krkobabić.

Jovan Krkobabić ima 82 godine i doktor je političkih nauka. Radnu karijeru počeo je na Institutu „Vinča“. Osnivač je Republičke zajednice penzionog i invalidskog osiguranja, čiji je i bio direktor, a koja je prerasla u Fond PIO. Bio je član Saveza komunista, a od sredine devedesetih i SPS. Godine 1997. izabran je za poslanika ispred SPS. Milan Krkobabić (60) završio je Ekonomski fakultet. Radio je 30 godina na bankarskim i finansijskim poslovima. Zajedno sa ocem osnovao je PUPS.
Poslednji komentari
  • bebica Vreme: 17.11.2012 08:02h

    učešće najstarijeg krkobabića u politici ne podržavam ali zaposlenje sefana opravdavam.sa svmi kriterijumima koje je ispunjavao našao se u pravo vreme na pravom mestu.sretno mu bilo.

  • Kockica Vreme: 17.11.2012 08:12h

    Dinastija Krkobabic se zahvaljujuci sps u polako rasirila po svim radnim mestima i svim oblastima...a kom ce deda naci radno mesto ako ne unuku...zalosno sta rade ti matorci...nisu ostali skolovani mladi ljudi krivi sto nisu deo familije Krkobabic.

  • Mackica011 Vreme: 17.11.2012 08:13h

    Krkobabici su ocigledno navikli da suruju i dele plen sa aktuelnom vlascu Beograda..ta njihova bahtaost se sto pre treba zaustaviti.

  • biki Vreme: 17.11.2012 10:05h

    Koje izmisljeno radno mesto, eeeej !!! Pa toliko mladih i jos boljih ima, ali za njih nema ko da progura...ali za neke postoje raznorazne mogucnosti, pogotovu skolovanje, kao ono u Americi itd, a posle posao sigurica, debeli lad i velika plata...sramota, nemaju svi iste sanse, vec samo mamini i tatini sinovi !!!

  • penzioner Vreme: 17.11.2012 22:33h

    Jedva čekam naredne izbore, da Krkobabići svoje koalicvione partnere odvuku pod led. I ne znam odakle im ideja da se oni zovu PUPS, oni su Krkobabić partija.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP