Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DA LI JE DRAGAN ČOLIĆ JAČI OD DRŽAVE SRBIJE?

Kršim zakon, pa šta?!

Autor: Kurir | 21.11.2013 - 23:49:00h | Komentara: 6

Koga on predstavlja u Skupštini? Dragan Čolić, poslanik SNS, napravio je pre nekoliko dana ozbiljan saobraćajni prekršaj, ali u tome ne vidi ništa sporno!

Dragan Čolić

Dragan Čolić: Pregazio dete, pretio ženi, preticao preko pune linije...

Naime, Čolić je preticao kamion preko pune linije dok mu je u susret išao autobus.

Fotografije do kojih je došao naš list pokazuju naprednjaka kako u svom automobilu, belom "golfu" pravi ovaj skandalozni prekršaj na putu između Boleča i Grocke.

Iako bi ovakva ludost retko kome pala na pamet, Čolić kaže da ne vidi u čemu je problem. Bezobraznim tonom, ovaj naprednjak nam je

"održao lekciju" o tome kako je morao da napravi prekršaj jer je žurio i pitao novinara da li je saobraćajac kad postavlja takva pitanja.

Pretukao ženu i pretio da je baciti s nadvožnjaka

Čolić je početkom februara 2011. godine u većernjim satima fizički napao izvesnu V. M. na nadvožnjaku kod Zelene pijace u Smederevu i tom prilikom joj naneo lakše telesne povrede. Čolić je pomenutu ženu šamarao i pretio joj da će je baciti s nadvožnjaka, a potom je napao i policajce koji su došli da reaguju. Poslanik SNS ih je tada psovao i pretio im rečima:

"Kad ja dođem na vlast, neće vas biti, smešni ste, zapamtićete me".

Na naše pitanje da li je tačno da li je pre nekoliko dana napravio ozbiljan prekršaj, bahati poslanik nam je odbrusio:

"Da. I? Šta očekujete od mene?" Na pitanje da li uvek vozi tako bahato Čolić je kazao "zašto vređate? Jel' ste vi saobraćajac? Ne vozim uvek, danas sam bio u žurbi, ne znam kako se to dogodilo".

Međutim, kad smo mu predočili da je fotografija od pre nekoliko dana Čolić je rekao:

"Napravio sam prekršaj. Šta? Žao mi je ako se to dogodilo. Verujem vam da je tako kao što kažete. Evo, i vi me sad zovete dok vozim, ja razgovaram sa vama - i to je prekršaj. Mi poslanici uvek žurimo, nama je glava uvek u torbi, nemamo ličnog vozača kao ministri, niti vozimo državne automobile. Možda ću i sutra da napravim prekršaj, možda ću sutra i da poginem".

Da zlo bude veće, Čoliću ovo nije prvi sukob sa zakonom.

Ovaj poslanik odavno je poznat po bahatom ponašanju. Konkretno, u ovom slučaju, objašnjava Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja Srbije, Čolić bi morao da plati kaznu od 15.000 do 30.000 dinara, dobio bi šest kaznenih poena, a bilo bi mu zabranjeno  upravljanje motornim vozilom od tri do 12 meseci.

- Ukoliko je u pitanju preticanje - ne postoji opravdanje za takav prekršaj. Ne postoji imunitet koji štiti od posledica teške saobraćajne nesreće - kaže Okanović.

Udario kolima dete, pa se pozvao na imunitet

Čolić je u decembru 2012. godine na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u centru Smedereva kolima udario D. R. (12) i pobegao sa mesta udesa!

Dete je, srećom, prošlo s lakšim telesnim povredama, Čolića su prepoznali očevici udesa, policija ga je odmah potražila na kućnu adresu, ali on nije želeo da se podvrgne alko-testu već se pozvao na imunitet.

SNS je tada predložio ukidanje imuniteta ovom poslaniku.

Administrativnom odboru Skupštine Srbije ništa nije stiglo od nadležnih institucija.

Poslednji komentari
  • co21 Vreme: 22.11.2013 00:05h

    nigde ne stoji da ce jednog dana preko pune linije preticati autobus, a u susret c mi ici jedan jako velki kamion i onda cao pa pa...

  • momazver Vreme: 22.11.2013 08:31h

    ALO,BRE zakonodavci/policajci,tuzioci,sudije../ da se SVI nosite u..prugastu odecu/zatvorsku/ kad ovakav /potencijalni/ ubica VOZI..ima vazecu dozvolu.Vucicu IZBACI ovu osionu ...aletinu iz stranke

  • DSV Vreme: 22.11.2013 09:02h

    E moj poslanice prvi ces biti u maju iduce godine za Kuku i Motiku! Mozes KAKO HOCES AL NE MOZES DOKLE HOCES ! Sto ne naletis na nekog postenog policajca da te izudara sve do "imuniteta" ! ALI OCES ,OCES nece te mimoidje narodna!

  • Laufer Vreme: 22.11.2013 14:26h

    Bezobrazluk. Pored zive gradonacelnice Smedereva-a dr Jasne protiv koje se takodje vode postupci za korupciju i mito, vi se nakacili na jadnog Cholu...

  • НУНС-овка Vreme: 22.11.2013 14:29h

    мртва трка између Чолића и Јасне Аврамовић по броју кривичних прекршаја и суђења... не дај се Чоло ти се бар од почетка напредњак, а ова новокомпонована напредњакиња мисли да ће је Снс спасти затвора....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP