Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PODRŠKA

Krstajić: Za Vučića svom snagom

Autor: Beta | 29.10.2012 - 21:01:00h | Komentara: 8

Bivši direktor Partizana Mladen Krstajić rekao je da se nada da će premijer Ivica Dačić i potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rešiti problem korupcije.

Mladen Krstajić

Podržava vlast: Mladen Krstajić | Foto: Marko Metlaš

"Došla je nova vlast, vidim da je Vučić krenuo dobrim putem, želim mu svu sreću bez obzira što je zvezdaš, ali navijam za njega svom snagom."

"Takođe i za premijera Dačića koji je veliki partizanovac."
"Nadam se da će se izboriti za ono što su obećali, da svuda reše problem korupcije, pa tako i u sportu. Nadam se da Srbija kao država ide pravim putem", rekao je Krstajić novinarima u Beogradu.
Krstajić je ocenio da je "neophodno da država reaguje povodom nekih problema u sportu".
On je komentarisao izjavu Vučića da je možda vreme da Zvezda uzme titulu u fudbalu, pošto je Partizan osvojio prethodnih pet.
"Može, ali samo na terenu, nikako van njega. Ako zasluži u redu, ali pored ovakve ekipe Partizana to će biti teško. Sportske klubove trebaju voditi ljudi iz sporta, a ne onima kojima je samo stalo do ličnog profita", naveo je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije.
Krstajić je u decembru prošle godine smenjen sa mesta sportskog direktora Partizana uz obrazloženje Upravnog odbora kluba da su njegove prethodne izjave i kritike tog tela izazvale negativnu konotaciju.
"Verovatno bi 90 odsto Srbije bilo protiv mene da sam ćutao i morao bih da se odselim. Ovako je 99 odsto Srbije uz mene, što mi je veoma drago. Štitio sam sportski sektor i štitiću ga uvek jer sam odgovarao za to i nisam se krio. To mi je veliki fakultet. To vreme je iza nas, sačekaćemo ovo što je ispred", rekao je on.
Krstajić je ocenio da su on i tadašnji trener crno-belih Aleksandar Stanojević mogli mnogo sa Partizanom, ali da to nekome verovatno nije odgovaralo.
"Mogli smo mnogo, ali to verovatno nekome nije odgovaralo. Mladi smo, tek smo počeli da radimo, biologija je na našoj strani, nismo klonuli duhom. Bitno je da Partizan ide svojim pravcem. Sada sam fokusiran da se još više ekukujem i napredujem, a videćemo da li ću ponovo raditi u Partizanu", kazao je Krstajić.
Stanojević je u medjuvremenu preuzeo kineski Dalien, a Krstajić je istakao da mu je drago što je trener "potvrdio neosporni kvalitet koji ima i da mu je drago zbog toga".
Krstajić je u nedelju prisustvovao utakmici u kojoj je Partizan kao domaćin pobedio Novi Pazar sa 3:1 i to mu je bio prvi put da dodje na stadion od prošle sezone.
"Poslednju utakmicu sam gledao u prošlom prvenstvu. Imao sam privatnih obaveza, bio sa porodicom, pošto 20 godina sa njima nisam proveo kako treba. Odmorio sam se, 'naspavao' posle dužeg vremena. Lep je osećaj gledati, radovati se pobedi. Bez opterećenja, kritika...", istakao je nekadašnji fudbaler Verdera i Šalkea.
On je kazao da poraz od Intera u Ligi Evropa treba da bude podstrek mladim fudbalerima Partizana za dalji rad i napredak.
"Drago ti je kada vidiš ekipu da u utakmicu udje bez straha i da 60 minuta odigra na nivou onog kvaliteta koji ima. Na kraju ostaje žal barem za bodom, mogli smo i tri da uzmemo, ali tako je u fudbalu i to treba da bude podstrek za dalje radove i napredak", kazao je on.
Krstajić je rekao da je selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pravi čovek za to mesto, bez obzira na nešto lošije rezultate na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
"Siniša je pravi čovek, bez obzira što je neiskusan za nacionalni tim. On je jedini koji je mogao ovu ekipu skupi, ukroti i napravi atmosferu. Žao nam je zbog lošijih rezultata, ali šta je - tu je. Treba živeti u nadi da ćemo pobedjivati u narednim utakmicama, treba ići dalje", rekao je Krstajić.
Poslednji komentari
  • jelica Vreme: 29.10.2012 21:47h

    Svi navijamo za to da napokon ova drzava bude pravna drzava, bez kriminala , korupcije, i kojekakvih lopova....

  • Muja Vreme: 30.10.2012 09:59h

    I mi se nadamo i želimo im uspeh! Korupcija je i dovela Srbiju do dna!

  • X-men Vreme: 30.10.2012 10:53h

    Mislim da ne postoji niko osim demokrata ko ne podržava borbu protiv kriminala i korupcije. Svi smo za to. I mora se priznati da Vučić zaista radi na tome!

  • Zvončica Vreme: 30.10.2012 10:56h

    Nikad nije ni bila ovolika podrška iskorenjivanju kriminala i korupcije. Valjda zato što je prvi put u ovolikoj meri. Ni jedna vlast nije Srbiju i narod opljačkala kao ova predhodna.

  • posmatrač događaja Vreme: 30.10.2012 12:02h

    Nova vlada je pokazala da dobro radi nadamo se da će tako i nastaviti a mnogi od nas su bili sumljičavi ali pokazalo se da je potencijal SNS i Vučića ipak delovao na vladu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP