Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PORUČIO

Ljajić neće u vladu s Ugljaninom!

Autor: Tanjug | 20.03.2014 - 09:50:00h | Komentara: 2

Predsednik SDPS Rasim Ljajić kaže da neće pristati ni pod kojim uslovima da sedi u istoj vladi zajedno sa predsednikom SDA Sulejmanom Ugljaninom.

Ljajić: Vučić je bio široke ruke, dobio sam i više nego što sam tražio

Rasim Ljajić  | Foto: FoNet

"Ja sam svoje rekao još ranije. Ako on ostaje pri svojoj izjavi, ostajem i ja pri svojoj“, istakao je Ljajić za "Danas".
Lider SDPS i koalicioni partner naprednjaka u izbornoj kampanji izjavio je da "neće sedeti u vladi u kojoj bude Ugljanin“, kao i da ne želi "da sedi ni u istoj prostoriji sa njim“.
Ljajić sada za "Danas" kaže da preko reči Sulejmana Ugljanina, koji ga je u kampanji povezivao sa ubistvima u Sandžaku, ne može da pređe ni pod kojim uslovima.
"Ja imam obraz i čast. Takođe, Ugljanin je celu izbornu kampanju vodio protiv Aleksandra Vučića i govorio kako sam se ja udružio sa četnicima koji su ubijali Bošnjake po Sandžaku. To ne može tako“, istakao je Ljajić.
Na pitanje da li su pregovori o formiranju vlade i personalnim rešenjima počeli, Ljajić je odgovorio da o tome još nije razgovarao sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem i da kadrovska pitanja tek treba da dođu na dnevni red.
U stranci Sulejmana Ugljanina nisu želeli da odgovore na pitanje "Danasa" da li je za njihovog lidera prihvatljivo da bude član vlade u kojoj bi se nalazio i Rasim Ljajić.
Poslednji komentari
  • Miljenko manjina Vreme: 22.03.2014 09:50h

    Odlicno taman da ni tebe ne gledamo kao ministra telekomunikacija. Dosta si ti bio zaprska svakoj corbi. Sedi malo na klupu za rezervne igrace i navijaj za najbolje.

  • Dzozefina Vreme: 22.03.2014 17:00h

    Ako imas obraz i cast nemoj da trazis fotelju ministra. Dokazi da mozes da budes podrska a da se ne uvalis u fotelju tada cemo videti da si castan covek.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP