Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

I PORED OBEĆANJA SPS-A I SNS-A NIJE SMENJEN BAHATI DIREKTOR LUKE NOVI SAD

„Mafijaš” i dalje sedi u državnoj fotelji!

Autor: Ivana Kljajić | 21.08.2014 - 14:00:00h | Komentara: 7

Bahati direktor Luke Novi Sad Aleksandar Požgaj (30), koji se „proslavio“ zbog negovanja imidža mafijaša, još nije sklonjen iz udobne fotelje u državnom preduzeću! Odmah pošto je naš list pisao o njegovom nedoličnom predstavljanju na društvenim mrežama i tituli konsiljere koju je sebi prikačio, kaznu za Požgaja javno su tražili i njegovi socijalisti, ali i naprednjaci koji u vlasti vode glavnu reč. Ipak, i mesec dana posle obećanja predstavnika vlasti, njegova smena je izostala i, kako se „Alo!“ uverio, Požgaj je i dalje u Odboru direktora Luke Novi Sad.


Gradonačelnik Novog Sada i šef novosadskih naprednjaka Miloš Vučević, za „Alo!“, smene u Luci Novi Sad najavljuje tek za septembar.

- U postupku je smanjenje broja direktora Luke, a time i personalnih promena svih onih koji su nedoličnim ponašanjem naneli štetu firmi, državi i gradu - izjavio je Vučević.

Požgaj ne progovara
Požgaj se ni prethodnih dana nije odazivao na naše brojne pozive, iako je obećao da će nam sve objasniti kada se vrati sa Malte.
- Slažem se da nije primereno to sa konsiljereom. Tim nazivom se šalim malo, ali u pravu ste. Sad sam na odmoru i sve ću vam objasniti kad se vratim sa Malte - izjavio je tada za „Alo!“.

Da je Požgaj izazvao pravu buru i u Socijalističkoj partiji Srbije, o čemu je „Alo!“ već pisao, juče je nagovestio i njegov partijski mentor Siniša Sević, inače šef novosadskih socijalista koji mu je poverio funkciju šefa svog kabineta dok je bio predsednik Skupštine grada Novog Sada.

- Ne razumem ta vaša pitanja o disciplinovanju. Nije mi jasno šta me pitate. Sigurno je da jesmo razgovarali o njegovom ponašanju, ali o tome vam neću više ništa reći. Hvala na pozivu - kratko nam je rekao Sević i prekinuo vezu. Podsetimo, lider SPS-a Ivica Dačić bio je daleko oštriji kada je reagovao na naša otkrića u vezi s mladim socijalistom.

- Požgaj mora da odgovara za svoje postupke. On tu ne predstavlja sebe, već SPS! Ovako da nas blati?! Ma neće proći bez sankcija. Oštro smo mu zamerili, biće svakako kažnjen. Dosta nam je bahatih direktora. Takvi više neće biti postavljani na ovako odgovorne funkcije u državi - naglasio je tada Dačić. Ipak, do danas ništa tim povodom nije učinjeno.

Aleksandar Požgaj

Ivica zaboravio da ga smeni

Poslednji komentari
  • Preruseni stranac Vreme: 21.08.2014 14:57h

    Pregledajte mu poslovanje, ako sve stima sta ima veze kakve slike kaci na fejs, otkada su slike i nadimak na fejsu razlog za smenu? Pa nije sef diplomatije, aman ljudi...

  • 888 Vreme: 21.08.2014 15:24h

    A zar postoje u Srbiji Politicari Lopovi ?!

  • info Vreme: 21.08.2014 17:32h

    sto kad im veljovic ,milic i ostali odgovaraju za koje se zna da su korupirani zasto ne bih mogao i ovaj klovn....moslim da vucic koliko je zauzet nema vremena a ovaj dacic ne moze da stigne...pocinje pozoriste u kuci

  • goca Vreme: 21.08.2014 18:43h

    ma pustite coveka da krade kao i sve njegove kolege politicari.on je samo jos mlad,pa ne ume da se dobro krije.naucice i to kad ga prodje volja za dokazivanjem.

  • marsovac Vreme: 21.08.2014 19:56h

    Eh da je to jedini mafijas u vladi, gde bi nam bio kraj!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP