Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROVALA GODINE

Maja Gojković (promenila pet stranaka): Najvažnije je ostati dosledan!

Autor: Beta | 28.04.2014 - 22:18:00h | Komentara: 6

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da će parlament za nekoliko dana početi raspravu o novim zakonima i izrazila uverenje da će poslanici uspeti da usvoje 21 reformski zakon, koje je najavio premijer Aleksandar Vučić.

Prva među jednakima: Maja Gojković

Maja Gojković:  | Foto: Dejan Živančević

"Mi smo spremni da radimo danonoćno, ali dinamika našeg rada isključivo će zavisiti od toga koliko ce Vlada Srbije brzo dostavljati zakone parlamentu na razmatranje", rekla je Maja Gojković za sutrašnje izdanje lista Danas.
Istakla je da nije protivnik žestokih debata i da će ostaviti svoj pečat u načinu vodenja skupštinskih rasprava.
Upitana o zamerkama opozicije da je tokom političke karijere često menjala stranke, Maja Gojković je uzvratila pitanjem "koliko je to stranaka promenila".
"Uostalom, kada analizirate sve te stranke u kojima sam bila, vidite da smo imali iste stavove u mnogim pitanjima. Najvažnije je ostati dosledan. Vaši izbori su samo vaši", rekla je Maja Gojković.
Ona je potvrdno odgovorila na pitanje da li se konačno pronašla u
SNS i istakla da je tu sa prijateljima i istomišljenicima.

Pre nego što se "pronašla u SNS", Maja Gojković je, kao što je "Alo!" već pisao, postala kraljica preletača jer je promenila čak pet stranaka.

Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 29.04.2014 00:06h

    Postavljanje, ne izbor, ove žene na mesto predsednika Skupštine je ne samo bruka i sramota za sve normalne ljude u Srbiji i za politički sistem Srbije, već jedna od najbezobraznijih vučićevih provokacija i izraz njegovog velikog podsmeha ogromnom delu poštene srpske javnosti. Neobrazovani i nesposobni predsednik, koristoljubac koji je kupio diplomu, premijer koji je kao Miloševićev ministar i šešeljev učenik naneo nesagledivu štetu Srbiji, vrhunski demagog bez dana radnog staža, koji uprkos tome ni u čemu ne oskudeva, ova žena kojoj se ne može verovatni ni kad kaže ime i prezime, sa gomilom nesposobnih i neobrazovanih saradnika, uzurpirali su Srbiju i upropastiće je.

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 29.04.2014 00:59h

    Ne samo vuk kako narod kaže već i vučica dlaku menja dok ćud ostaje ista. Primeniti ovo kao primer kod Maje Gojković je naj islativija konstatacija od koje nebi trebalo biti posledica. / ma da se kod radikala nikad nezna,a oni su na čelu države./

  • mili Vreme: 29.04.2014 05:14h

    Uh kakva facata , jeza.

  • NIS Vreme: 29.04.2014 06:50h

    Dotična je dosledno nedosledna,

  • zora Vreme: 29.04.2014 11:32h

    Gospodjica Gojkovic je bila Gradonacelnik Novog Sada kad su radikali bili na vlasti i potpisala onaj "povoljan"ugovor za novu autobusku stanicu pa grad placa odstetu i sad ce ona da doprinese oporavku zemlje.Od radikala pa do lecenih radikala ostala je dosledna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP