Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ČELNICI NAPREDNJAKA TVRDE

Mali miševi bi da sruše Vučića!

Autor: D. Ramadani - M. Keranović | 29.10.2014 - 19:00:00h | Komentara: 14

Iza incidenta koji se desio tokom predavanja premijera Aleksandra Vučića u amfiteatru Londonske škole ekonomije, ali i falsifikovanja lične karte njegovog brata Andreja, stoje domaći tajkuni i političari, tvrde za “Alo!” funkcioneri Srpske napredne stranke Bratislav Gašić i Zoran Babić.

Potpuna je  budalaština  da DS stoji iza  Sandulovića. Pa ja  tog čoveka ne  poznajem uopšte,  tvrdi Bojan Pajtić

Potpuna je budalaština da DS stoji iza Sandulovića. Pa ja tog čoveka ne poznajem uopšte, tvrdi Bojan Pajtić | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

- Moraju ti mali miševi da budu mnogo pametniji i jači da bi mogli na bilo koji način da naude premijeru Aleksandru Vučiću. To što plaćaju razne Sanduloviće da krnje ugled Srbije pre svega može samo da pokaže njihovu beskrupuloznost i strah od zatvora. Oni koji su ovu zemlju tokom 12 godina na vlasti potpuno uništili i pokrali. Svi ovi napadi su bazirani na lažima i falsifikatima - istakao je ministar odbrane Bratislav Gašić za naš list.

Stop za lopove: Babić

Stop za lopove: Babić | Foto: Zoran Lončarević


- Siguran sam da je sve ovo veoma perfidan pokušaj zaustavljanja Srbije u reformama koje su započete. Nosilac svih reformi je premijer Aleksandar Vučić i zbog toga su svi udari na njega, a sprovode se preko raznih eksponenata u vidu Nikole Sandulovića i Zorana Živkovića (NS). Svi oni koji naručuju razne štrajkove poput štrajka advokata su Miroslav Mišković i Bojan Pajtić. Jedni da bi zaustavili sudske procese koji se vode protiv njih i da vrate vreme kada poreske osnovice nisu ni utvrđivane, a drugi da bi se vratili na vlast i vratili svoje ruke u džepove građana Srbije.
Svi oni koji su toliko toga pokrali i oteli sada to ukradeno i oteto koriste da bi zaustavili proces koji je premijer Vučić započeo - kaže Zoran Babić, šef poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije. Poslanik Babić je dodao da se SNS ne plaši i da čvrsto stoji oko Aleksandra Vučića jer veruje u bolju Srbiju.
Bojan Pajtić, lider DS, za Alo! je odbacio ove optužbe:
- To su budalaštine. Pa ja tog čoveka iz Republikanske stranke (Sandulovića) ne poznajem uopšte - kratko je poručio Pajtić.

I poslanik opozicionog NS-a Vladimir Pavićević ističe da je „posao opozicionih poslanika, između ostalih stvari, da ukazujemo na greške vlasti i posledice loše politike i loše vlasti“.

- Gospodin Vučić je oličenje veoma loše politike, a lošu vlast treba da menjamo - rekao je Pavićević reagujući na prozivke koje je Babić uputio na račun njegovog partijskog šefa Živkovića. U pokušaju da dođemo do stava Miroslava Miškovića, kontaktirali smo sa PR službom njegove kompanije na poznate brojeve telefona, ali nismo dobili nikakav odgovor.

Incident u Londonu

Incident u Londonu

Ko je Nikola Sandulović?


Nikola Sandulović (51) bio je član obezbeđenja pokojnog premijera Zorana Đinđića, ali su se razišli 2002. godine. Široj javnosti je postao poznat 2010. godine, kada se dogodila eksplozija njegovog automobila ispod kojeg je postavljena bomba, detonacija ga je izbacila iz automobila, dok su trojica njegovih prijatelja lakše povređena. Tada je izjavljivao da iza napada stoji golubarska mafija. Prema pisanju medija, februara 2006. bomba je bačena u dvorište Sandulovićeve vile na Senjaku. Ime Nikole Sandulovića je osvanulo u beloj knjizi MUP-a, hapšen je za vreme “Sablje” i tvrdio je da mu je hapšenje smestio Vladimir Beba Popović, tadašnji šef biroa za informisanje, zbog intervijua u kojem je kritikovao vlast.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 29.10.2014 07:28h

    Господо из СНС очигледно да желите да исправите онај јерес који вам је донео ваш бивши газда који се очигледно излежава у иностранству.Због обима неправилности кренули сте првенствено критиком ,,бивше власти,, а заборављате да су килаве демократе затекле ужас који сте ви оставили?СПОМИЊЕТЕ НЕКАКВЕ МИШЕВЕ ПА ТРЕБА ДА ЗНАТЕ ОВО? ... Реците неспособнима да су неспособни па ћете врло брзо видети да су за све способни!

  • Nick Ola Vreme: 29.10.2014 08:20h

    Sramota je šta radi opozicija u dogovoru sa njihovim drugovima takozvanim "tajkunima". Dosta sa napadima jer ste upropastili državu, a hoćete i dalje da je oterate u propast sve zarad vaše koristi.

  • mala maca Vreme: 29.10.2014 13:13h

    Mogu samo da sanjaju da ga sruse ,jer politika Sns-a je jedina nada i spas posle svih propasti koje su snasle ovu nasu ojadjenu drzavu.Verujemo u Vucica,jer je pokazao i da zna i da ume.

  • Stefan Ujedinitelj Vreme: 29.10.2014 18:18h

    Pozalise se djavoli svom gazdi necastivom, da se medju ljudima pojavio jedan mudar covek sto dobro pricase svom narodu. A djavo im na to odgovori: " jel vidite one najglasnije oko njega sto ga podrzavaju, oni rade za mene.........."

  • CG Vreme: 29.10.2014 18:52h

    Sto cine naprednjaci, ne daj boze da se njihovom bozanstvu nesto desi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP