Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NA SAV GLAS

Mali: Radulović je sramota Srbije!

Autor: Beta | 29.01.2014 - 11:41:00h | Komentara: 10

Ministar privrede Saša Radulović sramota je za Srbiju i trebalo je da bude smenjen, a ne da se čeka da pondese ostavku, izjavio je danas predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

„Trošićemo  koliko  zarađujemo“:  Siniša Mali

 Siniša Mali | Foto: Dalibor Danilović

"Smatram da je bila greška što je postavljen za ministar, jer se pokazalo da je kočničar reformi. On se bavio ličnom promocijom i ličnim kartama, a za privredu nije uradio ništa", rekao je novinarima Mali, koji je bio savetnik za privredu prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
On je naveo da se Radulović bavio samo zakonima koji su njega interesovali, kao što je zakon o stečaju, a ne radnicima i privlačenjem investicija.
Optužio je Radulovića da je terao investitore i prezirao radnike.
Mali je naveo da je on zajedno s Vučićem bio na sastanku sa radnicima FAP-a, a da je Radulović tada odbio da razgovara s njima, uz konstataciju da ga to ne interesuje.

Saša Radulović

Saša Radulović | Foto: Emil Čonkić

"Zar je problem što neki zakon nije usvojen, zato što je Vučić želeo da razgovara s radnicima koje Radulović prezire i postigne socijalni dogovor", upitao je Mali.
On je rekao da je Radulović zajedno s ministrom finansija Lazarom Krstićem doveden da sprovede ekonomske reforme, ali da se za razliku od Krstića nije snašao.
"U ključnom periodu za reforme Radulović je mogao da nešto uradi, a nije uradio ništa", naglasio je Mali.
Na kraju, Mali je ocenio da će Radulović ostati upamećen "samo kao mali politikant".
U obrazloženju ostakve Radulović je naveo da je glavni kočničar reformi bio i ostao kabinet prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.
Osim za zaustavljanje reformi, Radulović je Vučićev kabinet optužio i za učešće u spornoj privatizaciji Vršačkih vinograda, a ocenio je i da je ugovor izmedju Etihata i JAT-a štetan za Srbiju.
Poslednji komentari
  • ДРагомир Vreme: 29.01.2014 12:06h

    Отерали сте га јер је тражио јасно и гласно да се зна ди одлазе новци које неко узима шаком и капом?Онај мангуп му опсовао мајку и никоме ништа?Да мене изаберу за министра привреде окупио бих најбоље специјалце са супер војним особинама!За брза дејства бих набавио неколико најбољих хеликоптера!И када ти ја гос'н директоре затражим личну карту фирме онда пробај да ме мрко погледаш?А не дај боже да ми опсујеш мајку!Код тебе те у фирму улећемо са крова и кроз прозор!Изводимо те пред камере без гаћа,бато!

  • dada Vreme: 29.01.2014 12:21h

    za Etihat znam da je ministar u pravu...

  • Milan Vreme: 29.01.2014 14:36h

    Jel bre Mali što to nisi govorio ranije, sad si našao da ga pljuješ?!?

  • slavkojan Vreme: 29.01.2014 14:57h

    Ministar Radulović nije uradio ništa u sprovodjenju ekonomskih i privrednih reformi i ostaće upamćen kao čovek koji je "udružio" sve sindikate i radnike u Srbiji protiv sebe i time pokazao da je veliki manipulator i politikant.On je izmedju ostalog u ostavci na mesto ministra privrede napisao:Puno poverenje u arapska,kineska,ruska,beloruska i druga čuda...su izgleda jedina politika na koju se zaista i iskreno računa.Pitam ga zašto on nije doveo nemački,američki,francuski i drugi zapadni kapital,ako mu ovaj sa istoka smrdi i u njega nema poverenje.

  • RADIKAL Vreme: 29.01.2014 15:10h

    E nije ni cudo sto ti je prezime takvo!ALOOOOOO zar je VUCIC NEDODIRLJIV ili si ti uvlakac ! Zar Vucic nije imao gresaka? Ali "MALI" samo tako nastavi SNS ce opet biti RADIKALI ali bez mnogih od vas!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP