Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPET VESELO U SKUPŠTINI

Martinović i Živković raspravljali o rukovanju sa Arkanom

Autor: Tanjug | 24.06.2015 - 16:17:00h | Komentara: 2

Zamenik šefa poslanika SNS Aleksandar Martinović izjavio je danas da će svim poslovničkim sredstvima braniti Vladu Srbije od kritika predstavnika nekadašnje vlasti i tokom rasprave pokazao fotografiju na kojoj se, kako je naveo, lider Nove stranke Zoran Živković rukuje sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Uzima gde mu  se više isplati:  Aleksandar  Martinović

Martinović pokazao fotografiju na kojoj se Živković i Arkan rukuju | Foto: Marko Đoković

- Neću da dozvolim da neko ko je bio na koncertu sa Legijom (Milorad Ulemek, nekadašnji komandant JSO), zajedno sa Crvenim beretkama, koji se slikao sa Arkanom kaže da u vladi sede šibicari, lažovi, prevaranti. Pokažite mi ijednu fotografiju na kojoj je Vučić u društvu sa ljudima kao što su Ulemek i Arkan, rekao je Martinović.

Martinović je naveo da je fotografija nastala u vreme kada su "Crvene beretke bili heroji petooktobarske revolucije, pa su onda preko noći postali državni neprijatelji broj jedan".

U tom trenutku se vodila rasprava o Živkovićevom amandmanu na predložene izmene Zakona o akcizama, kojima se uvodi akciza na električnu energiju, a Martinović je naveo da bi ga podržao da je podnosilac u vreme dok je bio na vlasti radio ono što sad govori.

Zoran Živković

Zoran Živković | Foto: Emil Čonkić

 
Martinović je podsetio i da je Živković kao gradonačelnik Niša svojevremeno građane pozivao da ne plaćaju struju.

Živković je odgovorio da je, kad je reč o fotografiji s Arkanom, u pitanju bio slučajni susret i da su na fotografiji još i pokojni Zoran Đinđić i Milovan Ilić Minimaks, a da je tada Arkan bio narodni poslanik, te da je u pitanju bio novogodišnji koncert koji je organizovala opština Kula.

Živković je rekao i da Martinović "nije ostvario svoju mladalačku želju da pipne Arkana", primetivši da za to nisu krivi pokojnici na pomenutoj slici, demantujući da je bilo kad pozivao ne neplaćanje struje.

On je kritikovao način na koji sednice skupštine vodi predsedavajući Igor Bečić, tvrdeći na stvara ogromnu nervozu i paniku među predstavnicima vladajuće većine jer "ne sprovode politiku koju su obećali građanima".
U to je ubrojao i poskupljenje struje, odnosno uvođenje akciza na električnu energiju, o čemu parlament raspravu privodi kraju.
Poslednji komentari
  • box Vreme: 24.06.2015 16:51h

    Kako ga nije sramota,licno je na ulicnim protestima u Nisu 97' pozivao da se racuni bacaju i ne placaju,a kada je dosao na vlast pravio se lud kao i sada,licno sam slusao doticnog Zivkovica kako je skupljao lazima poene.I ovi sada politicari nisu bolji.

  • goca Vreme: 26.06.2015 13:12h

    Koja laž.neverujem da ijedan normalan covek podrzava da vucic ide u srebrenicu.to je smesno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP