Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBJAVITE SVE ZARADE

Mićić: Otkud to da sam ja najskuplja?

Autor: Beta | 09.05.2013 - 14:02:00h | Komentara: 1

Poslanica LDP Nataša Mićić tražila je da se objave sve zarade, i pitala Nebojšu Stefanovića po kom "svemirskom i tajnom metodu" je ona najskuplja poslanica.

Nije štedela: Nataša Mićić

Nema ništa od izvinjenja: Nataša Mićić | Foto: FoNet

Stefanović, koji je sedeo u poslaničkoj klupi, istakao je da parlament nije dao nikakve podatke o troškovima poslanika i da se državna agencija Tanjug izvinila za pogrešno tumačenje podataka.

- Žao mi je što ovde neki poslanici pronalaze svaki mogući momenat i imaju potrebu da napadnu SNS-a. Shvatam njihove političke motive motive, ali to je nedopustivo - kazao je Stefanović.
Nataša Mićić je rekla da je tačno da je Tanjug emitovao demanti, ali je u četvrtak, 2. maja ta vest bila udarna u svim medijima a predsednika parlamenta nije "dotaklo što jedna državna agencija demantuje vest".
- Nemam ja ništa od vašeg izvinjenja, niti od demantija Tanjuga. Vi ste pokazali način kako hoćete da vladate obmanom - rekla je Nataša Mićić i dodala da borba protiv korupcije podrazumeva da pre svega budete sposobni da objavite tačne i potpune podatke o troškovima i platama poslanika.
Ona je kritikovala Stefanovićev odnos prema parlamentu i navela da on retko prisutvuje sednicama i ne ponaša se kao predsednik parlamenta, već kao potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS). Prema njenim rečima, sve je iskorišćeno da se linčuje opozicija, pre svega LDP.

Nebojša Stefanović

Problem su poslanici koji ne dolaze na posao: Nebojša Stefanović | Foto: FoNet

- Pošto sad ne možete da kažete da smo izdajnici, onda nas napadate friziranim podacima da smo najskuplji poslanici - navela je Nataša Mićić.

Stefanović je kazao da je pravo pitanje da li postoji zlonamerno tumačenje i istakao da on ne može da utiče na to šta novine objavljuju.
- Ova stvar je potpuno deplasirana što se mene tiče, da je skupština objavila bilo šta netačno neko bi odgovarao, ali to nije slučaj - naveo je predsednik parlamenta.
On je rekao da građane Srbije mnogo više koštaju poslanici koji imaju velike plate, a ne dolaze u Skupštinu.
- Koliko su šefovi poslaničkih grupa bili prisutni u ovoj sali? Koliko dana, sati, a neki i minuta provode u sali? Napuštaju je kad završe ono što su hteli da kažu. Ti ljudi nalaze za pravo da svima sole pamet i da svima pokazuju da su iznad njih, a ne ispunjavaju svoje poslaničke obaveze - odgovorio je Stefanović.
Nataša Mićić je ocenila da bi Stefanović drugačije reagovao da je objavljeno da je neki poslanik SNS najskuplji, a u nekom trenutku rasprave pomenula je i Adolfa Hitlera, odnosno to da je on prvo krenuo na parlament a nakon toga i u osvajanje celog sveta.

Poslednji komentari
  • DSV Vreme: 11.05.2013 18:51h

    To samo Bog i tvoj SEF znaju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP